Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Го нападнав и му пишав по кој повод го напаѓам. Ако продолжи да те напаѓа кажи ми=)

фала :smir:, му го пратив и Ѓорче Бој и уште двајца... нека му ја мисли сеа... :pos:

Слушам ќе сте ме напаѓале мене HHAHAHAHHA Имам доволно пари за авионска карта, а и за болница... А и можи некое милионче да се фрли на оружје...

И не си играјте мајтап, ќе ви одкријам една тајна. Чак Норис е член на Бадијала! под кодирано име... Јајцата кајгана ќе ви ги напрај... NO OFFENSE

Слушам ќе сте ме напаѓале мене HHAHAHAHHA Имам доволно пари за авионска карта, а и за болница... А и можи некое милионче да се фрли на оружје...

Демек се лупаш во гради?

не ме сфаќај погрешно дека ќе те напаѓам или било што. само прашувам;)

И не си играјте мајтап, ќе ви одкријам една тајна. Чак Норис е член на Бадијала! под кодирано име... Јајцата кајгана ќе ви ги напрај... NO OFFENSE

Намали го потписот, преголем ти е.
Пет текстуални реда, односно отприлика само еден од тие банери. :)

За инат ке те напаѓам сеа..преку кур од вакви
Вчера напаѓам еден ми вика: Не ме терај да ги вадам милионите:pos:
И за инат уште го нападнав..

За инат ке те напаѓам сеа..преку кур од вакви
Вчера напаѓам еден ми вика: Не ме терај да ги вадам милионите:pos:
И за инат уште го нападнав..

Пушти си регге и Chill Out man...

Иначе колку што знам. потписот смее да биде 500x200.

дете оди лечи комплекси на друго место

Пушти си регге и Chill Out man...

Иначе колку што знам. потписот смее да биде 500x200.

Океј ти знаеш он незнае. Сеа волпејпер стаи од 1024 на 768 и речи дека штом на екраните ни ја собира добро е.

Тоте седи мирен, нападни само еден од кајгана и ќе ти кажам убо понеделник на сколија... :wink::cug:

Ај дип 5 пати појак сум од тебе нема да те тепам...

Што сте се уфилмале толку бе?

Да не сте у американска мафија? :tv:

Премногу сериозно ги сфаќате игриве.. :tv:

Коза ностра:)

Иначе прееска мене на ЗеленоБел и на A-C-A-B не ни успеа криминал ебаго.. а и не ми се броеше мисијата ко помината..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom