Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Епа се знаеш :):) Конечно не сум веќе клошар . Кажете ми како да да барам луѓе со тоа сателитот , и сеа веќе кога сум чистач штоа да праам за праам повеќе пари ??? фала однапред
Веќе ако си купил сателит од продавницат во Берилин, каде и да отидеш кај на некој профилот има Град: ќе ти го покаже
А листа на мафијаши има тука
http://www.mafia.mk/list
И пишува во кој Град се

А за повеќе пари, сега си чистач и можеш да продаваш марихуана ( у http://www.mafia.mk/drugs

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.913
Поени од реакции
30.889
Kaj bese atomskata bomba, vo Skopje li?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Веќе ако си купил сателит од продавницат во Берилин, каде и да отидеш кај на некој профилот има Град: ќе ти го покаже
А листа на мафијаши има тука
http://www.mafia.mk/list
И пишува во кој Град се

А за повеќе пари, сега си чистач и можеш да продаваш марихуана ( у http://www.mafia.mk/drugs
Абе имам надградено марихуана , имам 6 кила , ама кога идам на продажба ми вика дека има 0 килограми ?? Што е проблемот

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Абе имам надградено марихуана , имам 6 кила , ама кога идам на продажба ми вика дека има 0 килограми ?? Што е проблемот
де бе луѓе читајте ...
на секои 24часа ќе добиваш ...
ако си надоградил 6кила денеска .. вечер ќе имаш ....

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Аууу од шо е заебан нешто серверот на странава не ми ги отвараше златните пиштоли и 3 пати ги утнав, пак 24 часа одмор

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Аууу од шо е заебан нешто серверот на странава не ми ги отвараше златните пиштоли и 3 пати ги утнав, пак 24 часа одмор
:tapp:
не ми се веруе ... па шо кликаш ако не ти ги отвора ...:)

Г

Грејвдигер

Гостин
Не сум нападнал некој одамна, ама заприметив нов закон, ако некој нападнеш, после треба да чекаш 18 мин пред повторно да го нападнеш, бар така е кај мене... а тоа е ептен шит, џабе ќе се трудам да напаѓам некој :toe:
Кај мене се 3 минути, изгледа зависи од ранкот

Едно питање . Надградив марихуани , и сеа што треба да правам за да продадам . зашо кога идам да продадам ми вика 0 килограми , а кај марихуана глеам дека имам 6 кила ??
На ден ти произведува 6 кг.... утре ќе може да ги продадеш тие 6кг, али прво види ја берзата за дрога колкава е у твојот град да не се излажеш да ги продадеш за 300евра.

Не кликај јбт или чекај убаво да се лоадира страната, ја така од школо се заебав набрзина да искликам, а нетот е тапа и бап ќе излезе еден пиштол ќе претиснам грешка... ради тоа лежев 24 часа затвор уште првиот ден.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Чекам првиот пат убаво се лоадира, се појавуе златниот пиштол, кликам на него ништо не се праи кликам повеќе пати и предупредување уште 2 шанси да го згрешам
вториот пат па се појавија пиштолите ама немаше златен
и третиов се изнакликав незнам шо напраив :)

Поарно ич да не играм додека е бета верзија

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Чекам првиот пат убаво се лоадира, се појавуе златниот пиштол, кликам на него ништо не се праи кликам повеќе пати и предупредување уште 2 шанси да го згрешам
вториот пат па се појавија пиштолите ама немаше златен
и третиов се изнакликав незнам шо напраив :)

Поарно ич да не играм додека е бета верзија
Некош мене ми се случува да стегнам на златниот пиштол и да не работит... :toe:

Г

Грејвдигер

Гостин
Јаоо каква напаст се тие со приватните пораки “ја кликнав, кликни и ти на мојот таен линк“ си мислиш чоек не може да виде дека некој му кликнал и да врати...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Може некако да се видит на профилот тајниот лик, за да кликнам? Или морат тој да ми пишит ПП? :smir:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Тркнете до кај мене у гаража да видите што имам :motor:

Kajgana Shop

На врв Bottom