jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
абе да се здружиме во фамилија за да бидеме посилни :wink:не брзајте, работете поштено.
Јас сеуште не сакам фамилија, прво треба да се стекне искуство!
абе да се здружиме во фамилија за да бидеме посилни :wink:не брзајте, работете поштено.
Јас сеуште не сакам фамилија, прво треба да се стекне искуство!
Има и бугари во екипата, и најверојатно серверот е на бугарски и уште го немаат допреведено. Би требало да се смени. Сепак .мк е.зашо регистрација е на бугарски со тоа обратното Р?
Фамилија може да се направи кога некој стигне ранг Кум... Засега нема такви у играва, така да нема фамилии..Се регистрирав.Добра е играта не е лоша само малку е комплицириана но ќе се научи.Има некоја фамилија да се приклучам или?
БТВ http://mafia.mk/click/90 клик.
Тоа ти е ранг.. Кога добиеш 100%, одиш на следен ранг..Моментално ранкот ти е Клошар (јас сум 99%)
Добиваш пари и платен убиец за секој клик..
Може да побјасниш повеќе за тоа како се крева ранкот?:smir:Фамилија може да се направи кога некој стигне ранг Кум... Засега нема такви у играва, така да нема фамилии..
Тоа ти е ранг.. Кога добиеш 100%, одиш на следен ранг..Моментално ранкот ти е Клошар (јас сум 99%)
Добиваш пари и платен убиец за секој клик..
Кога вршиш злосторство, одиш на работа или крадеш автомобили..Може да побјасниш повеќе за тоа како се крева ранкот?:smir:
Неможам да успеам да украдам лижавка од дете (тоа злосторство :pos2имам 10% шанса да успеам а е малце.Бтв сум 17% клошар.Кога вршиш злосторство, одиш на работа или крадеш автомобили..
Бар тие начини јас ги знам.. Еве сега сум 4% Чистач..
Само продолжи...Неможам да успеам да украдам лижавка од дете (тоа злосторство :pos2имам 10% шанса да успеам а е малце.Бтв сум 17% клошар.
Чекај де.. Да стигне бар некој до Кум ранг.. Вака и да сакаме неможеме..Адиктус дај бе да направиме Фамилија јас и ти како најдобри од кајганава
нека се вика Кајгана Druggers ^^ :pos2: