Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od kade si?Нека помага некој ако има женка british shorthair или било каква за парење со мажјак british shorthair бел со педигре. Како што кажав може и друга раса
Во очите капни му млеко, помага сигурно, ова е совет од многу искусна бабичка која цел живот чуваше мачиња.Imam 4 macinja,veke potporasnaa moz se nad mesec . Ama so edno imam problem.
Ocite mu se zatvoreni i skoro sekoj den samo so cista krpa toplo navlazneta mu gi brisam i otvaram, potoa cel den igra i jade so drugite no utredenta pak mu se zatvoreni i zalepeni. Duri i tesko so sila mu gi otvaram,zatoa sto se zapeceni-zasuseni.
Care. Ako ima nekoj doma zaostanat lek da ponudi.
Однеси го на ветеринар сиг има инфекција ...Imam 4 macinja,veke potporasnaa moz se nad mesec . Ama so edno imam problem.
Ocite mu se zatvoreni i skoro sekoj den samo so cista krpa toplo navlazneta mu gi brisam i otvaram, potoa cel den igra i jade so drugite no utredenta pak mu se zatvoreni i zalepeni. Duri i tesko so sila mu gi otvaram,zatoa sto se zapeceni-zasuseni.
Care. Ako ima nekoj doma zaostanat lek da ponudi.
probvam sam da go resam ova, veterinar ako ima negde volonter da odam.Однеси го на ветеринар сиг има инфекција ...
probvam sam da go resam ova, veterinar ako ima negde volonter da odam.
На мојата прв пат и ставија на година и пол, ама она е дома нон стоп, не знам твоево дали шетка надвор.на која возраст се препорачува користење на средства против болви? Мацундето има 3 месеци
Не седи мирно една асална слика да направам. Иначе надвор ги чувам.На мојата прв пат и ставија на година и пол, ама она е дома нон стоп, не знам твоево дали шетка надвор.
Дај слика да го видиме пуфчето.
Лелелеле какво е, чим е надвор консултирај вет, бидејќи се малечкиНе седи мирно една асална слика да направам. Иначе надвор ги чувам.