Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Зарем знаеме ние луѓето вака да сакаме? Моментот на 1:14 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би рекол.Глејте на 3.00Не би рекол.
Јас би рекол.Глејте на 3.00
како ја фаќа за врат,и како се мести во поза за парење![]()
Од Дардан-иа е попаметно тоа е факт.Животно ко животно ... попаметно е од некои луѓе.
Трајче, можда не е попаметно ама со овој пост си ја докажуваш својата несебична глупост.Од Дардан-иа е попаметно тоа е факт.
Секогаш кога ми се плаче си го пуштам видеовоНезнам за вас, али јас заплакав на видеово.
Aј да прашам и јас нешто
Што пари е кастрирање и која е најдобрата ветеринарна станица за таа работа ?
Мачорот ме мрднува секој ден по малку, вчера го немаше цела ноќ, а надвор беше -100 степени и ми беше страв да не му се случило нешто.
Тргнав низ улици да го барам, од него ни трага ни глас, за сабајлето кога станав да ме пречека на стол и да ми се “пофали“ дека е повреден од некој друг мачор или мачка, каснат е на ногата и кривеше малку.
Му ја средив раната, го преврзав иако претрпев јас поголеми оштетувања од него на рацете.
Е сега, ова е втор пат откако е повреден и не сакам повеќе да се случува тоа, би сакал да го кастрирам, а и ме интересира дали уште може да се кастрира, бидејќи има година веќе од кога го чувам.