Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Имам четири нови бушави членови во семејство од вчера!Се на чудна дата ми се раѓаат.Претходните на Ксантика,овие на љубов и хармонија,ајде се надевам дека ќе донесат љубов и хармонија во нечие семејство!Ако има некој заинтересиран за маче на 2 месеци од сега,нека ми се обрати слободно!Две црно бели,две сиво бели се,мали се да проценам,ама според мајка им и татко им (и брат им кој е омилен член во семејството) би требало да бидат долговлакнести со изразено зелени очи!

Брат, извини шо сум вака искрен и директен али... погрд мачор у живот не сум видел. :S
Мада гарант си има квалитети и пружа пуно љубов...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Имам четири нови бушави членови во семејство од вчера!Се на чудна дата ми се раѓаат.Претходните на Ксантика,овие на љубов и хармонија,ајде се надевам дека ќе донесат љубов и хармонија во нечие семејство!Ако има некој заинтересиран за маче на 2 месеци од сега,нека ми се обрати слободно!Две црно бели,две сиво бели се,мали се да проценам,ама според мајка им и татко им (и брат им кој е омилен член во семејството) би требало да бидат долговлакнести со изразено зелени очи!

Јас ќе ти земев едно да не живеевме во различни градови ама...:( :toe:

Брат, извини шо сум вака искрен и директен али... погрд мачор у живот не сум видел. :S
Мада гарант си има квалитети и пружа пуно љубов...

Маче од улица друже..:helou:.Ми беше жал да го оставам грдо не грдо ептен ми е мило...:smir:

Еве го и мојот мачор :smir:

Attachments

• Photo-0053.jpg
    Photo-0053.jpg
    48,7 KB · Прегледи: 2
  • DSC06385.JPG
    DSC06385.JPG
    27,1 KB · Прегледи: 2
  • DSC06321.JPG
    DSC06321.JPG
    19 KB · Прегледи: 1
  • DSC06426.JPG
    DSC06426.JPG
    46,3 KB · Прегледи: 2
Леле колку сакам мачињааааааааааааааааа мваааааа кис4еееееее :pipi:

Еве го и мојот Пипин :)

dsc04351.jpg

Хехе,мн мило....:back:

Иначе многу сакам мачки..:back:

Јас општо онака сакам животни и чувам дома речиси постојано по нешто иако сум алергична.
Еве веќе две години чувам маче,сега веќе мачориште, црнко скроз со зелени очиња,само што немам слика сега да ставам да си го промовирам манекенот мој :(

This is my Marble Bengal cat zenska e mnogu e mila i treba ime kazete :helou:

Attachments

• DSC00039.jpg
    DSC00039.jpg
    159 KB · Прегледи: 18
  • DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    157,9 KB · Прегледи: 17
  • DSC00028.jpg
    DSC00028.jpg
    164,1 KB · Прегледи: 15

Kajgana Shop