MACEDONIA TIMELESS - new PR video

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
И овај е од Милчо?

Овај е добар, многу многу добар!

изгледа многу убаво....впрочем од камен нека е македонско да е...најубаво ќе е

Прекрасно! И повторно, делот Macedonia Timeless ме отвори, ме наежи!
Прекрасно!:cuc:

ова е нездраво бе...почнувајки од совршеното сценарио, па одличното снимање и завршувајки со милозвучниот глас на типот, дури се наежив...
се чуствувам горд :)

Ти момак во Грција да не одиш летово?

Уствари ти почнуваш да ја уништуваш темава. Дечкото имаше поента во сето тоа али што се фати ти баш со тоа.

Него изгледа Милчо сериозно ги слушнал критиките па се поправил овој пат.

ова е нездраво бе...почнувајки од совршеното сценарио, па одличното снимање и завршувајки со милозвучниот глас на типот, дури се наежив...
се чуствувам горд :)

Милчо е класа друже,само незнам ми се пристори или вистина во кадар беше хрватскиот глумец кој во Раткаеви глумеше Крсто

Уште еден прекрасен спот.
Секоја чест и едно големо БРАВО за Милчо.

Абе овие не сте нормални .. кај светска економска криза, наредија едно чудо статуи, цркви градат, ја преораа цела земја за коски и искршени тањири да најдат.. ќе возобновувале незнам какви универзитети свети климентови.. се расфрлаат за книги интернет и превоз на учениците.. едно чудо пари како субвенции и сега уште трошат за некакви си спотчиња .. што заборавив.. најверојатно и дека со овој спот намерно се провоцира грција .. и што ти уште не што следи како реплика до сабајле..

Но тоа нема да го замати фактот дека спотов е супер и дека не е само туризмот што ќе се офајди од неговото емитување!

ете ги почнаја да се јавуват паметните и експерти во секоја област .... :uvo:

он топик: спотот е ОДЛИЧЕН немам зборој , Милчо пак покажа дека си ја знај работата

Убајни :pipi:

еднаш и јас да не мрчам, а? :)

Спотот е прекрасно направен, секоја чест за Милчо, се надевам дека ќе работи на уште повеќе проекти кои достојно ќе ја промовираат Македонија како туристичка земја, но уште поважно како земја со милениумска историја, со богато културно-историско и духовно наследство.
Инаку гледајќи го спотот, ме изненади какви се места имаме во Македонија (мислам на природни атракции) за кои досега многу малку сум чул, а уште помалку видел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom