MACEDONIA TIMELESS - new PR video

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.418
И овај е од Милчо?

Овај е добар, многу многу добар!

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
изгледа многу убаво....впрочем од камен нека е македонско да е...најубаво ќе е

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прекрасно! И повторно, делот Macedonia Timeless ме отвори, ме наежи!
Прекрасно!:cuc:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ова е нездраво бе...почнувајки од совршеното сценарио, па одличното снимање и завршувајки со милозвучниот глас на типот, дури се наежив...
се чуствувам горд :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ти момак во Грција да не одиш летово?
Уствари ти почнуваш да ја уништуваш темава. Дечкото имаше поента во сето тоа али што се фати ти баш со тоа.

Него изгледа Милчо сериозно ги слушнал критиките па се поправил овој пат.

F

FilipMacedon

Гостин
ова е нездраво бе...почнувајки од совршеното сценарио, па одличното снимање и завршувајки со милозвучниот глас на типот, дури се наежив...
се чуствувам горд :)
Милчо е класа друже,само незнам ми се пристори или вистина во кадар беше хрватскиот глумец кој во Раткаеви глумеше Крсто

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Уште еден прекрасен спот.
Секоја чест и едно големо БРАВО за Милчо.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе овие не сте нормални .. кај светска економска криза, наредија едно чудо статуи, цркви градат, ја преораа цела земја за коски и искршени тањири да најдат.. ќе возобновувале незнам какви универзитети свети климентови.. се расфрлаат за книги интернет и превоз на учениците.. едно чудо пари како субвенции и сега уште трошат за некакви си спотчиња .. што заборавив.. најверојатно и дека со овој спот намерно се провоцира грција .. и што ти уште не што следи како реплика до сабајле..

Но тоа нема да го замати фактот дека спотов е супер и дека не е само туризмот што ќе се офајди од неговото емитување!
ете ги почнаја да се јавуват паметните и експерти во секоја област .... :uvo:

он топик: спотот е ОДЛИЧЕН немам зборој , Милчо пак покажа дека си ја знај работата

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Убајни :pipi:

еднаш и јас да не мрчам, а? :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Е ова е по мој вкус! Дефинитивно, браво!

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Спотот е прекрасно направен, секоја чест за Милчо, се надевам дека ќе работи на уште повеќе проекти кои достојно ќе ја промовираат Македонија како туристичка земја, но уште поважно како земја со милениумска историја, со богато културно-историско и духовно наследство.
Инаку гледајќи го спотот, ме изненади какви се места имаме во Македонија (мислам на природни атракции) за кои досега многу малку сум чул, а уште помалку видел.

Kajgana Shop

На врв Bottom