m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
A кој тоа ти рекол или си видел дека има Sport klub? mSAT e на Телеком Србија а нивни се Arena Sport. Sport klub се на United Media и Total TV.
Двете фирми не се трпат меѓу себе и што се вика војуваат со спортските канали.
Jas sum niven agent, drugite vraboteni agenti gi lazat korisnicite deka ima totalno na sekoj kanal makedonski prevod, ne mi e jasno kako moze na germanski fta kanali da velat deka ima mk prevod, gi lazele korisnicite deka ima sport klub samo za da se priklucat i da zemat povise pari.
Posle korisnicite se zalat na mene iako ne se korisnici preku mene.

Jas sum niven agent, drugite vraboteni agenti gi lazat korisnicite deka ima totalno na sekoj kanal makedonski prevod, ne mi e jasno kako moze na germanski fta kanali da velat deka ima mk prevod, gi lazele korisnicite deka ima sport klub samo za da se priklucat i da zemat povise pari.
Posle korisnicite se zalat na mene iako ne se korisnici preku mene.
Има и такви што не знаат да проверат на интернет кој канали се и нормално се фаќаат на такви замки. Ама не е добро тоа за агентите.

preteraa KZK so odobruvanjeto... spojuvanje micro operator (Mtel) so Neotel trebase da se sredi vo mesec dena, samo da se vleckalo ....

preteraa KZK so odobruvanjeto... spojuvanje micro operator (Mtel) so Neotel trebase da se sredi vo mesec dena, samo da se vleckalo ....
Последната информација е дека ќе биде потпишан договорот во септември и дека тогаш ќе дојде новото раководство на Мтел во Неотел (после тоа МТЕЛ).

Последната информација е дека ќе биде потпишан договорот во септември и дека тогаш ќе дојде новото раководство на Мтел во Неотел (после тоа МТЕЛ).
fakticki i zgradata kaj Nova zeleznicka vo Sk ja kupuvaat?

A што точно ќе биде со телевизијата на Neotel? Oколу канали знаеме дека ќе ги тргнат оние од United Media Sport klub и други

Но ме интересира дали МTEL ќе воведат тука Iris или останува онаа платформа Android од Neotel?

Date info za neotel mtel deka go kupil operatorot

A што точно ќе биде со телевизијата на Neotel? Oколу канали знаеме дека ќе ги тргнат оние од United Media Sport klub и други

Но ме интересира дали МTEL ќе воведат тука Iris или останува онаа платформа Android од Neotel?
100% ke ja smenat i televizijata ke bide ili Iris ili Mtel tv

Како до сега, така и тогаш. Кур ќе свиткаат. Нека се крстат во Арените со ЛШ права, инаку клучот не им бега

Sent from my iPhone using Tapatalk

100% ke ja smenat i televizijata ke bide ili Iris ili Mtel tv
Само се надевам дека нема да останат на истата платформа што ја има Neotv. Убави е дека е Android ама Iris има поубав дизајн.

Aако можат да го искористат Iris и за Android ресиверите супер. Така ќе си бидат до некаде во дизајн и опции конкурентни со MaxTV, на Телеком, Xplore TV на А1.

Јас не сум корисник на Neotv ама сепак си сакам добар дизајн, технологија..

Последно уредено:
Inaku, najprvite anteni bea sosem beli bez natpis msat i bea malku pogolemi, posle pocnaa da gi davaat ovie so natpis msat tv neznam tocno razmerot ama standard kako sto gi ima po internet slikite od msat vo srbija, sega gledam kaj nov korisnik pomala antena od prethodnite i natpisot msat tv e od edniot kraj na drugiot.

Inaku, najprvite anteni bea sosem beli bez natpis msat i bea malku pogolemi, posle pocnaa da gi davaat ovie so natpis msat tv neznam tocno razmerot ama standard kako sto gi ima po internet slikite od msat vo srbija, sega gledam kaj nov korisnik pomala antena od prethodnite i natpisot msat tv e od edniot kraj na drugiot.
Ne zbori gluposti jas sum megu prvite korisnici uste vo noemvri 2021 staviv tanjirot i si pisuva m sat. Tanjirot e pomal nego na total tv znam zasto pred toa bev na total. Inaku katastrofa od trlevizija e i edvaj cekam noevrmi i da im vratam opremata i nikogas veke kaj niv!!!

Ne zbori gluposti jas sum megu prvite korisnici uste vo noemvri 2021 staviv tanjirot i si pisuva m sat. Tanjirot e pomal nego na total tv znam zasto pred toa bev na total. Inaku katastrofa od trlevizija e i edvaj cekam noevrmi i da im vratam opremata i nikogas veke kaj niv!!!
Ova site go kazuvaat sto imaat msat, ama i total nee cvejkee ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom