m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Кога го пуштив mSAT ми даде прво пребарување и после нешто како ажурирање имаше дур ги вртев каналите.
Da, na poveke frekvencii koa gi otvores kanalite zapocnuva azuriranje najverojatno ima novi kanali pa togas se vmetnuvaat avtomatski.

Problem so mSAT:tv, gi nema samo makedonskite kanali od pred pola saat

Samo mk kanali nema, se javiv vo kon. centar mi kazaa deka rabotat na problemot mnogu javuvanja imaat nikako da se oslobodi agent.
Epa treba kako na a1,da si napravat pred da prijavis defekt za tv/net ti kazuva kade ima i kakvi problemi....pa ako sislusnes za tvoj reon nema so da zboruvas....

Epa treba kako na a1,da si napravat pred da prijavis defekt za tv/net ti kazuva kade ima i kakvi problemi....pa ako sislusnes za tvoj reon nema so da zboruvas....
Satelitska e nema reon, samo da kazat deka makedonskite kanali se nedostapni ako nekoj se javuva za toa da znae, sepak novi se ke se naucat

Satelitska e nema reon, samo da kazat deka makedonskite kanali se nedostapni ako nekoj se javuva za toa da znae, sepak novi se ke se naucat
Ne me svajkas, mSat, sigurno ne gi reEmituva kanalite prevzemeni od a1 ili telekom,nivnite servisi se povrzani so optika so samite tv,kanali....tuka im e problemot...

Ne me svajkas, mSat, sigurno ne gi reEmituva kanalite prevzemeni od a1 ili telekom,nivnite servisi se povrzani so optika so samite tv,kanali....tuka im e problemot...
Ti ne go kaza toa, ti odgovaram na toa sto rece deka treba na kontakt centarot pred javuvanje da kazuva deka ima problemi so tv da ne se javuvaat za dzabe

15010 - 1 za aktiviranje usluga - 2 za povekje informacii vo vrska so uslugite - 3 za tehnicki problem vo vrska so uslugite
ok 15010 potoa 3 potoa ako e 1 za tv treba da kazi vo momentov se soocuvame so globalen problem so Msat, nema so da cekas 20min, da prijavis koga sekade e problem...

Inaku vcera vecer vo 23h se vratija makedonskite kanali, imase objavi na zastapnicite na MTEL na fb no gledam vekje denes gi izbrisale. Toa e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom