m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 јуни 2013
Мислења
113
Поени од реакции
57
Za site koi sakaat da zemat mSAT SAMO SEGA preku mene kako prodazen agent so sekoj sklucen dogovor dobivate besplaten mobilen ured!!!
Za povekje informacii pisete mi vo poraka.
Шо би ми понудил , да продолжам договор со Вас , кој ми е истечен пред година дена ? Да видам ? Втор ресивер Гратис има или уште сте " Само за Нови Корисници " ?

Член од
16 јануари 2018
Мислења
223
Поени од реакции
69
a cek zaso ke ti e da go gledas li vucic koga go ima na tv na site pink kanali go davat

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.287
Поени од реакции
8.530
Zosto osnovniot pink kanal
( OVOJ ) go nema na Telekom A1 Neotel tuku namesto osnovniot go ima pink plus a osnovniot pink go nema
Pink и Pink plus се разликуваат во тоа што Pink нуди и странска програма односно турски серии некој. Pink е во HD a Pink plus не е.

Ништо посебно тв програма.Не знам што денешно време се палите на овој Pink.

Филмскиот Pink Premium канал е нешто што можеби вреди колку толку иако врска нема од premium канал.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
347
Поени од реакции
187
Zosto osnovniot pink kanal
( OVOJ ) go nema na Telekom A1 Neotel tuku namesto osnovniot go ima pink plus a osnovniot pink go nema
Каналот Пинк е наменет само за територија на Србија,емитуваат и програми со откупени права за територија на Србија...Дури затемнуваат екран на секоја содржина шо не е за Македонија,го пуштат Пинк Плус кај што цела програма е слободна...Како Ртс Сат и Ртс 1,2 и 3....На Сат се е слободно и нема затемнување на слика кога ќе има филм серија,спорт...

Член од
8 јуни 2014
Мислења
724
Поени од реакции
173
Bidejki na total tv gi ostavija programite od united grup a gi dodadoja od telekom srbija, dali nekoj znae dali tie programi ke se dodadat od united geup na mtel?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.287
Поени од реакции
8.530
Bidejki na total tv gi ostavija programite od united grup a gi dodadoja od telekom srbija, dali nekoj znae dali tie programi ke se dodadat od united geup na mtel?
Total tv e купен од Mtel или поточно Телеком Србија. Договорот изгледа е да останат каналите на United Group веројатно додека Total tv не се префрли да си биде Мsat. Дали направиле договор и за MoveTV и за Iris или како и да им се вика во Србија да ги има каналите на UM барем јас не знам не сум прочитал никаде тоа.

Последно уредено:
Член од
16 март 2019
Мислења
3.342
Поени од реакции
5.418
Каналот Пинк е наменет само за територија на Србија,емитуваат и програми со откупени права за територија на Србија...Дури затемнуваат екран на секоја содржина шо не е за Македонија,го пуштат Пинк Плус кај што цела програма е слободна...Како Ртс Сат и Ртс 1,2 и 3....На Сат се е слободно и нема затемнување на слика кога ќе има филм серија,спорт...
Pink и Pink plus се разликуваат во тоа што Pink нуди и странска програма односно турски серии некој. Pink е во HD a Pink plus не е.

Ништо посебно тв програма.Не знам што денешно време се палите на овој Pink.

Филмскиот Pink Premium канал е нешто што можеби вреди колку толку иако врска нема од premium канал.
Znam deka Pink e samo za teritorija na Srbija dodeka Pink plus neznam zosto ne e vo HD inaku da toj kanal e za vo svetot no prasanjeto e sledno ako Pink e samo za teritorijata Srbija togas zosto Pink koj e za Srbija go ima vo MKD na Gloval Sat Move tv M Sat tv a go nema Pink na Telekom A1 i Neotel ? ? ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.287
Поени од реакции
8.530
Znam deka Pink e samo za teritorija na Srbija dodeka Pink plus neznam zosto ne e vo HD inaku da toj kanal e za vo svetot no prasanjeto e sledno ako Pink e samo za teritorijata Srbija togas zosto Pink koj e za Srbija go ima vo MKD na Gloval Sat Move tv M Sat tv a go nema Pink na Telekom A1 i Neotel ? ? ?
На Msat не може да го тргнат зошто веројатно ќе го тргнат и од Србија. И да го имаат во Македонија се затемнуваат дел од програмата.

А на другиот оператор не знам зошто го има а и да го има веројатно се затемнува и таму често.

Такви се законите веројатно. Не смее да се емитува програма што е купена само за одредени држави.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.635
Поени од реакции
998
Член од
16 март 2019
Мислења
3.342
Поени од реакции
5.418
На Msat не може да го тргнат зошто веројатно ќе го тргнат и од Србија. И да го имаат во Македонија се затемнуваат дел од програмата.

А на другиот оператор не знам зошто го има а и да го има веројатно се затемнува и таму често.

Такви се законите веројатно. Не смее да се емитува програма што е купена само за одредени држави.
Na Total Tv Srbija go ima srpskiot orginalen Pink dodeka na Total Tv Makedonija go ima samo Pink Plus go nema obicniot Pink

Taka i na M Sat moze vo Srbija da go imaat Pink a vo Makedonija da go imaat Pink plus na M Sat kako sto e kako kaj Total tv

No na M Sat gi ima i Pink i Pink plus i vo Makedonija i vo Srbija

Член од
12 август 2012
Мислења
387
Поени од реакции
144
Skoro site pinkovi kanali se pustaat na mSAT do sega bese samo osnovnata
Гледам почнале да се пуштаат ПИНК РОМАНС И ТИЕ ОСТАНАТИТЕ веројатно ќе се пуштат сите и акција и трилер премиум. Еуросинема каналите ги избришале и од сајтот не знам што се случува со овие канали.

Kajgana Shop

На врв Bottom