Mетал

Метал

 • Обожавам

  Гласови: 614 54,5%
 • Слушам чат-пат

  Гласови: 281 24,9%
 • Не ми прави толку мерак

  Гласови: 101 9,0%
 • Неможам органски да го поднесам

  Гласови: 131 11,6%

 • Вкупно гласачи
  1.127

Kajgana Shop

На врв Bottom