The_Grim
Acid Nightmare
- Член од
- 22 ноември 2005
- Мислења
- 1.501
- Поени од реакции
- 24
МаРиНа`Ох напиша:мухахха малце деее... да подбоцнам
шабан шаулич енд миле китич ар д бест!!
Nekoja nova metal grupa ili se lazam...????
МаРиНа`Ох напиша:мухахха малце деее... да подбоцнам
шабан шаулич енд миле китич ар д бест!!
The_Grim напиша:Бачко otvori si tema Rap vs. Metal....i tamu mozes da si iskazuvas svoite frustracii i i uste nerazvieni mentalni sposobnosti.....ja postuem rap backo....ja go postuem sekoj vid muzika....ama organski nemozam da gi podnesam Ќелепурџиците kako tebe sto мрчат za stilovite muzika....ako si slusas rap slusaj ako ne slusas metal ne gi navreduvaj drugite sto slusaat.....
да бе рокет низ цел свет овие како не ги знајш незнамThe_Grim напиша:Nekoja nova metal grupa ili se lazam...????
А бе добар е и онај Up In Smoke концертот, ама не се ни во иста куќа тој концерт и концерт на металска група бре друже...btw, кај да ти се јавам за голите женски? Ти да знаеш шо пиротехника има на метал концерт, што огин и петарди и ласери има, колку џоинти се испушени братка, че станеш high само од воздухот наоколу тебеSnoop Dogg напиша:Kakov metal be c c c c??????vie ne ste zdravi gleajte go concertot UP IN SMOKE-go ima u videoteka king,Eminem , Snoop ,Dre,Xzibit,Ice Cube, .PA da vidite so e kocncert na Metalica ,publikata ko ke se seblecat goli da mi se javite ?????
finally my point :icon_mrgrГижо напиша:не сте свесни која негативна енергија се ослободува додека слушаш метал, после си ко нов
покрај интересниве теми шо ги глеаф, една од најголемите причини шо се зачлениф се металчишчава шо ги има на куп (сосе мене нормално)Mesaja напиша:Све металчишта на форумов еј....:kez::kez::kez::kez: