Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1

Koga Metallica bea Metallica

Г

Господ

Гостин
Бакетхед...шо е финтава...не сфаќам -.-
20089 ја почна добро па ја усра

Ова е веќе боље

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
http://www.myspace.com/dayofreckoningmetal Noviot bend na Rusty Cooley:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.

About Day of Reckoning featuring Rusty Cooley Both tunes are really cool! Sounds awesome man. Great riffs. Love the hyper-speed open G lick on the second one. The arpeggio sequences in both songs are sick. John Petrucci, Dream Theater

Holy shit! This is awesome. I think you've found your sound bro. Your new singer has a lot of power and the hooks are very brutal and memorable.
Oli Herbert, All That Remains

OMG Totally Killer . Beyond impressive on so many levels .
I am blown away my friend.
Karl Sanders, Nile eve nesto komentari od poznati muzicari

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Бакетхед...шо е финтава...не сфаќам -.-
20089 ја почна добро па ја усра
Заебаа 2 албуми со тоа семплираната музика, мада имаше и интересни албуми во 2009та.
Slaughterhouse on the Prairie можеби не е нешто посебно спрема старите албуми, но сепак ми прави мерак. Исто и последниов Shadows Between the Sky не е лош.
Btw, незнам дали знаете за Buckethead дека нема да го гледаме за некое време. Многу е нејасно објаснето на bucketheadland.com, се надевам дека ќе го видиме за брзо со нов албум. Еве тесктот од сајтот:

„Greetings from Bucketheadland... Buckethead wants you to know he appreciates your support all these years, it means so much to him. Buckethead is having some animatronic parts replaced, Slip Disc snuck into the park and caused some mayhem.“

Го има некој од вас преслушано In Search of The... албумот?
Тоа е албум со песни сместени на 13CD-a со по 40 и кусур минути музика. :)
Ако не ви е слушан албумот - одма симнувајте, па ќе имате занимација додека не издаде нов албум. :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ајде нешто наше.. моите јужни соседи ..

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Колку се уфилмани овие Марас... ни самите не се свесни. :)

Еве нешто појако (пак наше):

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Абе слушните малце metalcore. Остајте Марас и Buckethead. Еве едно песниче од Parkway Drive, од новиов албум сеа за брзо шо излегвит мислам негде 25 Јуни беше. Уствари имат некој овде шо слушат metalcore? И ај кажите дал ви се свиѓат.

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Кога веќе сме кај македонскава метал сцена...

J

JOEY JORDISON

Гостин
Кога сме веќе кај Мак метал сцена :):):)

--- надополнето ---

Абе слушните малце metalcore. Остајте Марас и Buckethead. Еве едно песниче од Parkway Drive, од новиов албум сеа за брзо шо излегвит мислам негде 25 Јуни беше. Уствари имат некој овде шо слушат metalcore? И ај кажите дал ви се свиѓат.
Инаку ја ги слушам Parkway Drive и мислам дека новиот албум ќе Биде Катастрофа Во секој поглед ......Инаку албумите од 2005,2007 се Нешто Ненормално и Документарецот што го направија во 2009 Најдобриот Документарец кој некогаш сум го гледал Препорачувам на сите да го гледат Како Од Ништо да Станеш Нешто Многу Добро ама за новиов Албум ќе се вадата на Слава ....... Многу Албум што искачат ме разочаруват Како на Пример Whitechapel-A New Era of Corruption,I Declare War - Malevolence,As I Lay Dying - The Powerless Rise и уше многу др

Kajgana Shop

На врв Bottom