Постави подобро ондак :wink:Абе урда е ова со формулава, има мн појаки![]()
може тукаабе некој ке може да ми даде линк од senpentine fire линк да ги спуштам на профил или на приватна порака
Не, најак од сите според мене е Мендо, на Деменси и Дет трибјутот шо лупаше... Пуци е супер, али Медно е светска лига според мене, од метал тапанариве. Ја па сум напален по Faceless у последно време дека го научив солото од Xenochrist, masterpiece!Faceless se bend so stvarno vredi,a Aco e onaj zverot od Totem taka?.Mene bend sto posledno vreme mi zadrzuva vnimanie Infected Flesh.Roger Borrul e opasen covek se sam pravi tipot.A i slusam Sleep Terror povtorno pocnuvaat so rabota,se nadevam nesto novo ke izleze.Tapanar vo Mk i jas slabo imam videno od toj kalibar.Za stilov epten slabo a od makedonski tapanari bi go izdvoil Puci tipot e masina.A isto dobar tapanar spored mene bese Usi ali toj veke kako so znam ne e vo Makedonija.Kristijan od Exotist isto mnogu mi se bendisa kako tropa na Rock fest.
Mendo e ludНе, најак од сите според мене е Мендо, на Деменси и Дет трибјутот шо лупаше... Пуци е супер, али Медно е светска лига според мене, од метал тапанариве. Ја па сум напален по Faceless у последно време дека го научив солото од Xenochrist, masterpiece!, и Planetary Duality II скоро цела, тоа ритам гитарата у средина на песна шо иде у позадина ме ебава али НАЈБОЉЕ Е!... Зашо секад добрите рифови се у позадина?...
:nesvest::wink: Exotist... - моментално ми се најак бенд у Ск... фала богу
![]()
Ахам, Васе... стварно е многу добар, ептен класа... да имаш среќа да заштедиш, и да дојдеш...Mendo e lud.Sekoj zbor za nego mislam deka e mnogu se iznenadiv koga go vidov so Demency posto cinam Macko svirese od Furion vo Demency.Baska i cel bend Demency mene mi e top posebno Viktor i Sase
.Bravo za solazata od Xenocrist da se mnozat sovladanite solazi od Faceless
.Jas pa posledno vrtam epten Cosmogenesis i Epitaph dosta cesto
.Dvata masterpiece albumi.Poso procesorov mi e lom se snajdov od kaj eden prijatel na tatko mi da sviram nekoe vreme na line 6
.Pred malku vezbav nesto arpegio lickovi i mi tekna da go povtoram lickot od Stabwound
.Konecno da slusnam so kako i bez fonii i slicni sranja:pos2::pos2::pos2:.A Exotist i mene mi privlekoa vnimanie preterano na Rock Fest
Prv pat gi slusnav i me iznenadi Vasko so svirenje poso od Demency kako dobar gitarist go pamtev samo Viktor na svirenjeto na Vasko ne mi teknuvase so kako e i kakov gitarist ali stvarno e klasa.Se nadevam ke se snajdam paricno da idam na svirkata na 30ti ke bide epten jako ali deka treba da patuvam plus toa da vidam so kako so pari inace mi se ide za Enthrallment najveke gi imam odamna gledano i sakam pak
![]()
Epten i Sase mi se sviga sum go gledal porano i me ostavi i toj bez zbor.Se nadevam deka Exotist ke napraat nesto na Rock Fest barem Vase gitarata da ja zemiАхам, Васе... стварно е многу добар, ептен класа... да имаш среќа да заштедиш, и да дојдеш...![]()