Луѓе во количка - дали би имале сексуален однос со нив?

• Креатор на темата Креатор на темата rorschach6
  • Време на започнување Време на започнување
истото го помислив и јас. не сум запознаен многу со проблематикава, така да очекувам некој подетален одговор од дечкото.
да не биде оф, ............ на мислење сум дека кога човек демонстрира позитивен став, насмеан и расположен, и со таков настап не би требало да има проблем да најдеш некоја, дали за секс за една вечер, дали за врска.
но од пишаново, ми делува дека зрачиш со самодоверба, така да прво би ти рекол да поработиш на тоа
Fala ti, ja sum si top. Si iskacam i sve a za pozitiven sum naj. Nz ni jas kako da go opisam ama u drzavava 90% od pogledite se sozaluvanje. Za razlika od nadvor kaj sto mn porazlicno se odnesuvaat. Jbg kao vikaat ako si u kolicka i nejkes sozaluvanje sedi si doma. :) mislam deka potsvesno mi go nabildaa toj stav. Na pr. U bolnica, prodavnica, fax nikoj mene ne mi se obrakja tulu na toj sto mi ja butka kolickata.iako se raboti za moj problem. A za mene u treto lice se zbori.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Иако нема врска со твојот проблем знам дека си многу поголем човек од многу други луѓе, таткоми е инвалид веќе 30 год. јас од кога сум роден и само таков го знам, а психички е постабилен од сите луѓе што ги познавам. Со мајками е веќе 30 год и си функционираат супер иако веќе се постари 66-67 год. сигурно и самиот си знаеш дека твојот хендикеп не е никаков хендикеп и се си функционира нормално во твојот живот. Еднаш на едно место прочитав многу убава мисла или како и да се нарекува "господ ги дава најтешките битки на најаките борци"

Sent from my iPad using Tapatalk

Fala ti, ja sum si top. Si iskacam i sve a za pozitiven sum naj. Nz ni jas kako da go opisam ama u drzavava 90% od pogledite se sozaluvanje. Za razlika od nadvor kaj sto mn porazlicno se odnesuvaat. Jbg kao vikaat ako si u kolicka i nejkes sozaluvanje sedi si doma. :) mislam deka potsvesno mi go nabildaa toj stav. Na pr. U bolnica, prodavnica, fax nikoj mene ne mi se obrakja tulu na toj sto mi ja butka kolickata.iako se raboti za moj problem. A za mene u treto lice se zbori.

па биди тогаш и малку безобразен, у ситилу, ЕЈ, ТУКА СУМ!!! НЕ ТУКУ ОБЈАСНУВАЈ НА ...... и сл работи. мора и малку ароганција во дадени ситуации.

Toa u self esteem vlaga pomalce. Baska kje se smees ali nemozam da vikam mn deka gradnite muskuli ne mi rabotat :)

Ic neka ne ti e. Zatoa so sum incomplete quadriplegic. So znaci ne mi e prekinat nervniot sistem znaci samo natisnat. Taka da mrdam samo edna raka drugata ukras lol. I od taa edna so mrdam sakata i prstite ne gi mrdam. Nemozam da go fatam. (Dokolkuu se mislis kako pisuvam, od kompjuter mi e potesko ali od tel so muskulot od podlakticata go usmeruvam palecot, i na laptop samo mozam deka ne fakjam maus, duri i dota mozam da igram posporo jbg ali da)

Фала за објаснувањето, сега ми е појасно. Незгодна ситуација у пизду матер.

I nejkam da iskoci temava deka ja otvoriv za paznja ili hrabrenje mislam okej sve ne mi smeta. Nego nekoe zensko mislenje?

A зошто го третирате како и сите други? Не побара совет како да се снаоѓа со луѓе кои го сожалуваат.
Вие акцентирате проблем, каде го нема на прво место во неговиот понашај. Си има самодоверба и е сосема нормален во однос на тоа.

Едит: ете ви кажа.
Што се тиче темата, мислам дека не мора да поминат месеци пред некоја да те засака карактерно, пред се тука е технологијата и интернетот, а таму сме сите исти на старт. Ако тргне муабетот и се тоа, пишање и слушање, гледањето е после само формалност. Што значи, имаш предност да ја освоиш без да и е незгодно како обично на класичните први состаноци.

A зошто го третирате како и сите други? Не побара совет како да се снаоѓа со луѓе кои го сожалуваат.
Вие акцентирате проблем, каде го нема на прво место во неговиот понашај. Си има самодоверба и е сосема нормален во однос на тоа.

Што се тиче темата, мислам дека не мора да поминат месеци пред некоја да те засака карактерно, пред се тука е технологијата и интернетот, а таму сме сите исти на старт. Ако тргне муабетот и се тоа, пишање и слушање, гледањето е после само формалност. Што значи, имаш предност да ја освоиш без да и е незгодно како обично на класичните први состаноци.
Извини, ама каде прочита сожалување во темава? А и да се сочувствуваме и жалиме за тоа што животот си поиграл со овој млад човек, од каде излезе дека тоа е погрешно?
Сепак, луѓе сме. Би требало да ни е тоа во природата, нели...

@rorschach6 : Како што кажа wot, технологијата и лесната комуникација во денешно време се секако предност. Порано било многу потешко да се оствари контакт со женЦки во ваква ситуација. Сега ем можеш да правиш бескрајни муабети онлајн без да те корпоса во живо, ем ќе си го процените карактерот и (можеби) физичката состојба, ем имаш секаква причина да се надеваш дека некоја свесно и како што ти викаш - без „сожалување“ би можела да стапи во авантура со тебе. Млад си, забавен, опкружен со луѓе што те сакаат. Јас сум убеден дека имаш поголеми шанси за секс отколку голем дел од останатите членови на форумов :))

Од друга страна со допишувањето и интернетот, останува само подигање его на виртуелен начин. Ако човекот сака да го живее животот 100% виртуелно, нека се обиде. Патем да напоменам дека во виртуелниот свет постои ризикот човекот да не сеприкажува онака како што таа ќе го доживува туку онака како што тој самиот себе си се доживува. А тука доаѓа оноа - suddenly he is not crippled anymore туку некој јак на муда човек.
Со сета должност и почит, ако сакаш да те прифатат со големите бариери, барем немој да ги наведуваш дека си човек кој е здрав и прав без никакви физички потешкотии.

Toa so virtuelnoto ti e ko da kupis ipad na ebay i da ti stigne digitron :)

I nejkam da iskoci temava deka ja otvoriv za paznja ili hrabrenje mislam okej sve ne mi smeta. Nego nekoe zensko mislenje?

Не само што би имала сексуален однос, туку и би била во врска. Битен ми е карактерот(ама да не се лажеме, битно е и џуниор да биде во добра состојба :icon_lol:).

Извини, ама каде прочита сожалување во темава? А и да се сочувствуваме и жалиме за тоа што животот си поиграл со овој млад човек, од каде излезе дека тоа е погрешно?
Сепак, луѓе сме. Би требало да ни е тоа во природата, нели...

па биди тогаш и малку безобразен, у ситилу, ЕЈ, ТУКА СУМ!!! НЕ ТУКУ ОБЈАСНУВАЈ НА ...... и сл работи. мора и малку ароганција во дадени ситуации.

Цел муабет ми беше, еве, во овој контекст, иако напомена членот од почеток што прашува и како.
Таман работа да не сочувствуваме и жалиме, јас само сакав да го испоштовам со барањето. :)

Од друга страна со допишувањето и интернетот, останува само подигање его на виртуелен начин. Ако човекот сака да го живее животот 100% виртуелно, нека се обиде. Патем да напоменам дека во виртуелниот свет постои ризикот човекот да не сеприкажува онака како што таа ќе го доживува туку онака како што тој самиот себе си се доживува. А тука доаѓа оноа - suddenly he is not crippled anymore туку некој јак на муда човек.
Со сета должност и почит, ако сакаш да те прифатат со големите бариери, барем немој да ги наведуваш дека си човек кој е здрав и прав без никакви физички потешкотии.

Од кога тоа виртуелното е синоним за лажна претстава? Одкога е пак подигање его кога сме кај тоа? Зошто претпостави 100% живеење виртуелно од мојот совет? Еве јас со последните рецимо три девојки што сум бил, дошло преку виртуелно запознавање. Не реков на тоа да остане со месеци, чисто да ја помине првата бариера, да си ги изрази квалитетите, карактерот, особините пред воопшто да нема шанса поради аwkward прв дејт.

Toa so virtuelnoto ti e ko da kupis ipad na ebay i da ti stigne digitron :)

Ти си знаеш. Полесно е од девојките иза шангом.

Последно уредено:
Цел муабет ми беше, еве, во овој контекст, иако напомена членот од почеток што прашува и како.
Таман работа да не сочувствуваме и жалиме, јас само сакав да го испоштовам со барањето. :)

Од кога тоа виртуелното е синоним за лажна претстава? Одкога е пак подигање его кога сме кај тоа? Зошто претпостави 100% живеење виртуелно од мојот совет? Еве јас со последните рецимо три девојки што сум бил, дошло преку виртуелно запознавање. Не реков на тоа да остане со месеци, чисто да ја помине првата бариера, да си ги изрази квалитетите, карактерот, особините пред воопшто да нема шанса поради аwkard или незнам прв дејт.

Ти си знаеш. Полесно е од девојките иза шангом.
Знаеш зона на комфор е mother of all fuck ups.. Коа ќе почне убаво да му е на чет ќе си вика ај ќе си останам на ова, пошо ионака у живо не сум боцнал нишо со години, вака барем его задоволно и мирна куќа. Со тоа у почетокот ваљда ќе му биде убаво ама пуста зона на комфор води кон монотонија. Не реков целосно да се повргне на виртуелниот свет, но да го искористи паметно. А под паметно да изнесува онолку колку што мисли дека е доволно.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
А ја мислев порано дека имам некој си хендикеп со 4 прста...

Гази низ животот @rorschach6

Не само што би имала сексуален однос, туку и би била во врска. Битен ми е карактерот(ама да не се лажеме, битно е и џуниор да биде во добра состојба :icon_lol:).
A kako gleas na toa sto da receme vo vrska nema spontan seks pa ni spontano idenje na kafe. Tuku se se planira unapred. Edino ako ne si 2 metra zenska so ke me digne u race i butne u kola. Ne stedi zborovi ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom