Најтоп серија во животот што сум ја гледал на А1.Комедии живи се.Изет е феноменален нема што.Отсекогаш А1 понудуваат најдобри филмови и така и нека продолжат.
Долго време го мислев за ужасно нешто т.е нешто како хрватските хумористични серии, ама прееска фатив малце и не ми се виде така лошо, сепак босански и хрватски хумор* има разлика.Рамбо Амадеус беше гостин и Изет водеше кампања за претседател на куќен совет.
*Хрвтаски хумор е хумор што се користи во Хрватска)) и карактеристичен е по тоа што ич не е смешен. )
интересна серија, ја имам фатено повеќе пати на :tv: и многу смешна ми се има видено. Изет е најлудиот и најинтересниот лик во серијата. старо старо ама будало :pos2::pos2:
Многу ми се допаѓа серијава ... најдобрата дефинитивно хумористична што произлегува од овие простори. Незнам зошто толку негативно мислење и што толку ви е тука сељачко ... типичен балкански хумор. Баш знае да ме расположи и насмее.
Дефинитивно нешто нај нај хумористично што излегло од балканов до сеа Изет е звер а знае и Чомбе да ме насмее некад, имате на Јутуб околу 70 епизоди а има и поише мислам :tv:
Aaaaaaaaхаха , леле серијава е топоини , се прскам од смеење , малце наглупо изглеа ама кога ке ја поглеаш 2-3пати , ахаха Изет е ѕвероња : )) :pos2::pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.