Lud, zbunjen, normalan

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Најинтересен лик

• Изет

Гласови: 169 84,9%
  • Фарук

Гласови: 7 3,5%
  • Дамир

Гласови: 1 0,5%
  • Дино

Гласови: 5 2,5%
  • Чомбе

Гласови: 11 5,5%
  • некој друг

Гласови: 6 3,0%

• Вкупно гласачи
    199
Најтоп серија во животот што сум ја гледал на А1.Комедии живи се.Изет е феноменален нема што.Отсекогаш А1 понудуваат најдобри филмови и така и нека продолжат.

Нешто најлошо, најдебилно, најидиотско што некогаш А1 го давала

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А шпанските срања интересни а.Па ова е измислено за тие ѓубриња бе.Барем ќе ме насмее него тоа досадно како го глеаш не ми е јасно.

Не ми се свиѓа. Глупо ми е и селско.

Тај старио ми е најинтересен ка гледам чат пат. Будала 1 класа... хумор./

Ептен е глупо, уште на реклама кога ке го видам, па со онаа глупана музика косата ми се крева!

Али добро секој си има различен вкус=)

Долго време го мислев за ужасно нешто т.е нешто како хрватските хумористични серии, ама прееска фатив малце и не ми се виде така лошо, сепак босански и хрватски хумор* има разлика.Рамбо Амадеус беше гостин и Изет водеше кампања за претседател на куќен совет. :)

*Хрвтаски хумор е хумор што се користи во Хрватска(:)) и карактеристичен е по тоа што ич не е смешен. :))

Добра е серијата бе, барем успева да ме насмее, што ретко се случува некој или нешто да ме насмее.

интересна серија, ја имам фатено повеќе пати на :tv: и многу смешна ми се има видено. Изет е најлудиот и најинтересниот лик во серијата. старо старо ама будало :pos2::pos2:

Искрено...ја мразамммммммм серијава..
Ме нервираат сите глумци...боље ќе глеам некоја шпанска серија,кај шо плачат на секои 2 мин. отколку оваа серија :toe:

Многу ми се допаѓа серијава ... најдобрата дефинитивно хумористична што произлегува од овие простори. Незнам зошто толку негативно мислење и што толку ви е тука сељачко ... типичен балкански хумор. Баш знае да ме расположи и насмее.

Дефинитивно нешто нај нај хумористично што излегло од балканов до сеа Изет е звер а знае и Чомбе да ме насмее некад, имате на Јутуб околу 70 епизоди а има и поише мислам :tv:

Без навреда ама жити се како можете оваа серија да ја глеате утиче на мозак роџаци дајте бре златни серии има по нет симнете си господ да ве види.

Aaaaaaaaхаха , леле серијава е топоини , се прскам од смеење , малце наглупо изглеа ама кога ке ја поглеаш 2-3пати , ахаха Изет е ѕвероња : )) :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom