ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Тоа во B2 е одложенаво друга тема прочитав дека е одложена
Иначе ова многу малку ке траело, како што разбрав јас, од 10 до кај 2-3...некој да не знае нешто повеќе?
Тоа во B2 е одложенаво друга тема прочитав дека е одложена
и имам слушнато неколку песнички и на тоа ми заличија можда да сум грешка :smir:p.s. I od kade Marga soul i Jazz, curata vrti fenomenalen Tribal
Normalno deka se razlikuvaatАко купил некој карта нека каже дали се разликуваат машките од женските карти?
Chill house pravi, tribal house vrtiедит: ја ѕирнав на муспасе и грешка сум :d chill out house врти
за редослед известине до сабота :back:
женските се жути а машките карти колосем со налепени етикетиАко купил некој карта нека каже дали се разликуваат машките од женските карти?
не би требало да бараат лични, не направиле такво нешто до сегаDa ne slusaj nekoj, dali na vrata ke baraat licni karti?
A kartite se razlicni
Pozz:smir:
ostaj ti sto pisuva na flaerot ne bi trebalo da e taka, pisuva za devojkite dekolte, minic, stikli ... da ne ke mi recat na vrata sobleci jaknata da vudam kakva bluza imasјас идам вечер купив карти а дали мора да се биде маскиран бидејки така прочитав на флаерот а мене не ми се маскира па да не ме вратат.позз