Love 1/2 ?

• Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Љубовта, со партнерот и децата не се дели, таа се множи. Измешале операциите овде:toe:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
ебате ”интелектуалците” штом такви глупости зборат. па како моше љубовта да се намали со добиванјето деца кога тие се плод на таа љубов. абе све чакнати овие уметнициве (без никаква навреда)!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Jas sum edna od onie "KOMPLETNITE" i od iskustvo i so sigurnost mozam da kazam deka i otkoga ke se rodi deteto ljubovta ako e vistinska si ostanuva nepromeneta.Inaku tocno e deka e vnimanieto podeleno pomegu partnerot i deteto,no ljubovta i nemozeme da ja podelime zatoa sto pred se toa e razlicen vid na ljubov.Da bides majka i ja pocustvuvas majcinata ljubov e nesto sprotivno odkolku da bides prijatelka,ljubovnica i voopsto ZENA.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Абе грешници, ќе се намалела љубовта меѓу нив.
Напротив, тоа мало суштество шо ќе вриска дури го држи глас ќе ги зближи уште појќе

Член од
23 мај 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Jas sum edna od onie "KOMPLETNITE" i od iskustvo i so sigurnost mozam da kazam deka i otkoga ke se rodi deteto ljubovta ako e vistinska si ostanuva nepromeneta.Inaku tocno e deka e vnimanieto podeleno pomegu partnerot i deteto,no ljubovta i nemozeme da ja podelime zatoa sto pred se toa e razlicen vid na ljubov.Da bides majka i ja pocustvuvas majcinata ljubov e nesto sprotivno odkolku da bides prijatelka,ljubovnica i voopsto ZENA.
se slozuvam so tebe vo potpolnost i samo da dodadam .Sebicno mnogu sebicno od parot intelektualci ,a mozebi i podobro ako imale deca sigurno deteto ne bi dobilo ljubov i vnimanie .

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Normalno deka koga ke se rodi prvoto a i vtorot dete ljubovta sprema soprugot ili sopruhata se prenesuva na decata...najnormalna rabota e toa....sekogas e taka....ne mozete partnerot da go sakate poveke od decata

Kajgana Shop

На врв Bottom