LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Флок е убеден дека сите во подморницата умреа ... па сега мисли дека само живиот Дезмонт му го попречува патот да го напушти островот. :)

Веројатно Дезмонт ќе ги собере сите на купче во АЛТ и ќе се деси нешто :)

баш би било интересно ако направат уште неколку епизоди , по некое долго време да видиме Џек што ќе правит дали и тој како џејкоб ќе носит луѓе на островон .

Бен: Дај ми воки-токи!
Видмор: Зашо брат?
Бен: За да прашаш, дај сеа!

Џејкоб: Сеа ќе ви објаснам се. Значи, чудовиштето го направив јас. Јас згрешив, затоа ве донесов. Сеа вие сте на ред. Пократко од ова и да сакам не можам да објаснам.

Јаки дијалози! : )
Јака фора беше со Ана-Лусија, како што знам Мишел Родригез беше избркана од сценаристите ради дрога/пиење, па улогата во епизодава се рефлектираше на нејзината одлука во реалниот живот - се врати за пари. Може и дале стварно 125.000. :)

И добро бре мораше онај плачконо да го заменит Џејкоб???
:tapp:

Зарем не беше очигледно. Барем тоа мене не ми беше некое изненадување. Почна со неговата фаца серијата, кога паднаа, кога ги отвори очите. Штом првата беше Џек-центрична, come on..

Флок е убеден дека сите во подморницата умреа ... па сега мисли дека само живиот Дезмонт му го попречува патот да го напушти островот. :)

Naah. Гледај ја 14та, види конверзацијата со Клер, кога стојат на пристаништето, ноќта, кога потона подморницата.

It sunk.

Claire: W-what, the submarine?.. But.. they-they were all on it. Evereyone. What, they're - they're all dead?

Not all of them.

--

Meне последната епизода ми беше ѕверска. Се очекуваше Џек да е кандидатот. Но ми се допадна начинот на кој се избра кандидатот. Им даде избор. И како било вршено елиминирањето. Кој умрел, кој треба да биде мајка (за Ката ова), етц.. и тука настапи Џек со неговиот, цитирам Sawyer: God complex.

Е вака веќе може. А имаш инфо кои работи ќе бидат опфатени во последната епизода? Ќе се открие ли конечно што всушност е островот, зошто мора да се чува...? Ај сега одам да ја гледам новата епизода...

па ваљда се ..

--- надополнето ---

А во колку часот ке ја даваат ?

8 9 ?

Џејкоб е плачко, мора и замената да му е плачко.

Jacob-and-Losties-lost-6958517-500-375.jpg

Јака фора беше со Ана-Лусија, како што знам Мишел Родригез беше избркана од сценаристите ради дрога/пиење, па улогата во епизодава се рефлектираше на нејзината одлука во реалниот живот - се врати за пари. Може и дале стварно 125.000. :)

А муабетот на Дезмонд за неа. "Не е уште спремна". За што не е спремна? Таа умре на островот. И што ко ќе биде спремна ќе и кажат- Слушај ваму ти уствари си мртва веќе долго време, али некој решил да ти даде уште една шанса па гледај искористи ја.

Него идеше некаква најава за некакви алтернативни краеви во недела во некое талк-шоу. Знае некој нешто за ова?

Озбилно, зашо навиваме за Џејкоб?

Ем е крив за се, ем ги заеба животиве на кандидатите (во алт мање више се посреќни коа не ги "допирал") и ем Flock бил поубав ко мал, а со појак глумец ко постар глумен.
Viva Flock!

Веројатно Дезмонт ќе ги собере сите на купче во АЛТ и ќе се деси нешто :)

Грешка си, Лок знае дека во подморницата умреа Саид, Џин и Сан, и затоа рече it was Sun, кога умреа двајцата.

А тоа дека во АЛТ, Дезмонд сите ке ги собере, тоа да, ке биде концертот на кој ке свири синот на Џек, или барем така мене ме мава.

За епизодава... Едно не ми е јасно, како успеаа толку нереален ликот на Бен да го направат тоа е чудо. Еднаш лош, еднаш добар, еднаш лош, потоа плачи за да биде добар, па сега пак лош, ама по се изгледа ке заврши добар, затоа што на Флок не му е потребен повеке, оти целта сега му е да го уништи островот.

Друго, очекувам Џек да почне да користи некоја сила (да направи имортал некој) и на крај очекувам некој ебан флеш форуард, Џек, Кејт детето нивно, и Хуго. :)
Другите мислам ке умрат, а и конечно Рикардос ке може да оди кај љубената :). Само ке пукнам од мака што ако островот биде уништен, што ке се случи? А тоа ЏЕк нема да не остави да го разбериме!

--- надополнето ---

Озбилно, зашо навиваме за Џејкоб?

Ем е крив за се, ем ги заеба животиве на кандидатите (во алт мање више се посреќни коа не ги "допирал") и ем Flock бил поубав ко мал, а со појак глумец ко постар глумен.
Viva Flock!

Нема повеке Џејкоб, разбуди се! :)

Зарем не беше очигледно. Барем тоа мене не ми беше некое изненадување. Почна со неговата фаца серијата, кога паднаа, кога ги отвори очите. Штом првата беше Џек-центрична, come on..

Naah. Гледај ја 14та, види конверзацијата со Клер, кога стојат на пристаништето, ноќта, кога потона подморницата.

It sunk.

Claire: W-what, the submarine?.. But.. they-they were all on it. Evereyone. What, they're - they're all dead?

Not all of them.

--

Meне последната епизода ми беше ѕверска. Се очекуваше Џек да е кандидатот. Но ми се допадна начинот на кој се избра кандидатот. Им даде избор. И како било вршено елиминирањето. Кој умрел, кој треба да биде мајка (за Ката ова), етц.. и тука настапи Џек со неговиот, цитирам Sawyer: God complex.

Ете, си ме претркал.
Мене баш тоа ми беше малце ’’лејм’’, јас сакав Џек да беше избран уште од почетокот, и пред сите тоа да го речеше...јбг го сакам! :)

It sunk.

Not all of them.

Claire: Where are you going?
-To finish what i started.

Што би можел друго да заврши...

Ако тоа „да завршам што започнав“ е сцената од оваа епизода, баш тоа ме наведе да кажам дека мисли дека кандидатите се мртви т.е само Дезмонт е жив.

Инаку не гледам друга причина зошто би се сетил дека „инфицираниот“ Саид не го убил Дез, па сега да се врати на другиот остров да го бара Бен, да го наговара и да го однесе кај бунарот да го убие Дезмонт.

едит - И затоа Флок последнава епизода рече Ќе го уништам островот. Не би го кажал тоа ако знаел дека Џек е жив. :/

Главна фаца е Дез... иначе, за кој к*р ќе беше Видмор целава серија, посебно тупењето со него последнава сезона. :)

Claire: Where are you going?
-To finish what i started.

Што би можел друго да заврши...

Ако тоа „да завршам што започнав“ е сцената од оваа епизода, баш тоа ме наведе да кажам дека мисли дека кандидатите се мртви т.е само Дезмонт е жив.

Инаку не гледам друга причина зошто би се сетил дека „инфицираниот“ Саид не го убил Дез, па сега да се врати на другиот остров да го бара Бен, да го наговара и да го однесе кај бунарот да го убие Дезмонт.

едит - И затоа Флок последнава епизода рече Ќе го уништам островот. Не би го кажал тоа ако знаел дека Џек е жив. :/

Главна фаца е Дез... иначе, за кој к*р ќе беше Видмор целава серија, посебно тупењето со него последнава сезона. :)

Да ги убие сите кандидати. :)

Последнава епизода беше одлична...
Добро интро за во финалето. :)

Епизодава страшна...Ама мислам дека и со крајната епизода пак нема да се разјаснат сите работи што не се јасни, макар да трае и 10 часа не 2,5...Ај останува да почекаме уште некој ден па ќе видиме што ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom