LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Сеа ќе излезе некоја си приказна шо не би ми паднала на крај на памет како би бил жив.

Всушност од кај знаш дека Лок е жив?Може тој што го мислиме Лок е некој сосем трет човек со друг идентитет.Зашто и Лок и Бантам биле англиски филозофи, и тука сигурно има некоја замка:)
Едвај ја чекам 5-та сезона:zlo:

Сеа ќе излезе некоја си приказна шо не би ми паднала на крај на памет како би бил жив.

Нека излезат 100 приказни , на крајот тоа беше телото на Лок , нели и Саид се сомневаше дека Лок е убиен и дека не станува збор за самоубиство .

Нека излезат 100 приказни , на крајот тоа беше телото на Лок , нели и Саид се сомневаше дека Лок е убиен и дека не станува збор за самоубиство .

Не знам ќе каже се 5 та сезона.

Нема замка.

Некои работи толку глупо ги објаснија,и ветија за ред други дека нема да ги објаснат воопшто...
Тркнете до Lost блогови и форуми,има дечки со екстра креативност,и по читање на нивните теории,општо ќе се разочарате од тоа како продуцентите и сценаристите почнаа да го разрешуваат Lost.

Јас сум разочаран,искрено.

И сакам да знам што беше статуата со 4 прсти,а не да ми кажуваат приказни за деца.

Па и тоа со замката го прочитав на форум.
Ама како што велиш, никој не знае како е, секој со својата креативност и имагинација.Секој различно сфаќа и пишува.
Ај ќе видиме што смислиле продуцентите...

Нема замка.

Некои работи толку глупо ги објаснија,и ветија за ред други дека нема да ги објаснат воопшто...
Тркнете до Lost блогови и форуми,има дечки со екстра креативност,и по читање на нивните теории,општо ќе се разочарате од тоа како продуцентите и сценаристите почнаа да го разрешуваат Lost.

И сакам да знам што беше статуата со 4 прсти,а не да ми кажуваат приказни за деца.

Да и ја тоа сакам да го знам.
Многу работи има неоткриени.
Нешто повеќе треба и за тој чадот.
А за статуава негде кажуваа ќе имало во 5 та сезона.
Ама шо попрво во 5 та сезона.

Нема замка.

***** Има спојлери за тие што не ја гледале 4та сезона *****

Ги објаснија поларните мечки , објаснија како стариот Брод се најде на средина од островот ( што ни укажува дека островот со менувањето на својата локација излегува во различни временски периоди, а истово е најва и за следната сезона ) ,го разработија патувањето низ времето што и беше за очекување и беше феноменално ,има уште две сезони така да глупаво е да даваме уште сега негативни критики .
Мене бар ми се свиѓа начинот на кој се развива приказната , статуата ,димот мислам дека ке бидат разработени зашто на DarkUfo имаше еднаш дадено како спојлер дека за истите во иднина ке има објаснувања ,иако за димот беше кажано дека е нано проект ( спојелри ) ,што и беше логично. Замислете да има и флеш бек на димот, :D ,започнувајки од мало димче .

Exotic батали ти што си читал по форуми , тоа на крајот беше телото на Лок , но нормално со изменето име зашто само оние од О-6 немаа променето имиња надвор од островот (а Лок не беше помеѓу нив) ,а тоа што беше ставено име на друг филозоф е баш за ваквите како тебе ,нешто слично како и епизодата со Дезмонд кога за прв пат се врати во минатото и кога купуваше прстен , ти текнува на жената што работеше во продавницата ,истата имаше глумено во филм со Никол Кидман и сосем '' случајно " ,филмот се викаше The Others :D.

Да се навратам на работите што не очекуваат ,ме интересира и поврзаноста на Шарлот со островот ,зашто не и е прв пат како стапнува на него ,а и она беше дел од експидицијата во Мароко кога беше пронајдена поларната мечка со логото на Дарма (и тоа беше објаснето како се случило).
После којa e улогава на Метју ,типот кој се појавува во 4та сезона , а го има и во минатото на Лок кога беше инвалид .

Има и други работи али ме мрзи сеа да постирам , одговорот како и да е ке го добиеме во наредните 2 сезони кои не верувам дека ке не разочараат ,бар не мене .

***** Има спојлери за тие што не ја гледале 4та сезона *****

Ги објаснија поларните мечки , објаснија како стариот Брод се најде на средина од островот ( што ни укажува дека островот со менувањето на својата локација излегува во различни временски периоди, а истово е најва и за следната сезона ) ,го разработија патувањето низ времето што и беше за очекување и беше феноменално ,има уште две сезони така да глупаво е да даваме уште сега негативни критики .
Мене бар ми се свиѓа начинот на кој се развива приказната , статуата ,димот мислам дека ке бидат разработени зашто на DarkUfo имаше еднаш дадено како спојлер дека за истите во иднина ке има објаснувања ,иако за димот беше кажано дека е нано проект ( спојелри ) ,што и беше логично. Замислете да има и флеш бек на димот, :D ,започнувајки од мало димче .

Exotic батали ти што си читал по форуми , тоа на крајот беше телото на Лок , но нормално со изменето име зашто само оние од О-6 немаа променето имиња надвор од островот ,а тоа што беше ставено име на друг филозоф е баш за ваквите како тебе ,нешто слично како и епизодата со Дезмонд кога за прв пат се врати во минатото и кога купуваше прстен , ти текнува на жената што работеше во продавницата ,истата имаше глумено во филм со Никол Кидман и сосем '' случајно " ,филмот се викаше The Others :D.

Да се навратам на работите што не очекуваат ,ме интересира и поврзаноста на Шарлот со островот ,зашто не и е прв пат како стапнува на него ,а и она беше дел од експидицијата во Мароко кога беше пронајдена поларната мечка со логото на Дарма (и тоа беше објаснето како се случило).
После којa e улогава на Метју ,типот кој се појавува во 4та сезона , а го има и во минатото на Лок кога беше инвалид .

Има и други работи али ме мрзи сеа да постирам , одговорот како и да е ке го добиеме во наредните 2 сезони кои не верувам дека ке не разочараат ,бар не мене .

Овој метју ми се чини работеше во О-6 ама не и текнува како што.
Тој каде се не се појави.

Овој метју ми се чини работеше во О-6 ама не и текнува како што.
Тој каде се не се појави.

Да али благе везе немаа кој е тој ( Харли на пример ) , т.е. лажно се претставува , а и што бараше во Болницата на Лок , кога го шеташе со инвалидската количка .Едно останува како факт , дека иднината е веќе позната за дел од оние во Лост .Ете Метју на пример со Лок ( Метју веќе знаел дека Лок ќе се најде на островот ) ,Ричард во минатото на Лок ( кога беше дете ) ,смртта на бившиот сопруг на Џулиет ,кога му рече на Ричард дека посакува нејзиниот сопруг да биде удрен од автобус ,тоа и се случи и тн и тн.

Од 4 октомври, сабота само на А1 во 20 часот, највозбудливата 4та сезона.

Абе целата серија ја раскажавте маме му....

Ајде кажете уште нешто нестрплив сум не можам да дочекам да почне 4 сезона!!!

Од оваа серија немам изгледано ниту 5 минути. Од тоа што го имам видено на реклами воопшто не ми изгледа интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom