LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ne, ne, tapa.. nishto.. nishto.. me razocharaa Lost.

Da, ali zasto nas tako zajebavaju? Previse se igraju sa nama, ocekivaju, da cemo jos uvek gledati Lost, iako je postao malo dosadan,...
Ali ipak nije bila tako losa ova 10... Mislim da je to zatise pred burom,...

Moja teoria e deka ima 6 stanici na ostrovot. prviot hatch bese edna. 4 8 15 16 23 42 se vkupno sest brojki. sto ako sekoja stanica oznacuva po eden broj. Alvar Hanso vo lost experience vika deka ako se smenat brojkite se menuva zivotot na planetata. ama ne znam sto menuvaat stanicite.

marko91 напиша:
Poseldnata episoda ke bidε najverojatno Ben-centric i ke trae 2 casa. ke bide interesno. Episodata najverojatno ke se vika "Snake in the Mailbox"

Последната од 3-тата сезона или пак 3x15 ?

диме напиша:
Последната од 3-тата сезона или пак 3x15 ?
Polsednata od treta sezona 3x22 ili 3x23 kolku bea!?!

3x15- kate centric
3x16- juliet centric (the truth about lying)
3x17- desmond centric
3x18- Jin/Sun centric
3x19- najverojatno "Other"... Tom?!?
3x20- najverojatno Sawyer
3x21- dokolku Charlie ne se oslobodi od smrtta, ova bi trebalo da bide Charlie centric episode... dokolku ste zabelezale, poveketo od licnostite umiraat na flashbacks(memorii). (ana-lucia, eko, ne mi teknuva koj bese drug)
3x22- Ben centric (nakverojatno "Snake in the Mailbox")

Mnogu interesno!!! Tsunamito udri 26 dekemvri, 2004. Producentite planiraat da napravat nesto kako bran kako go udira ostrovot koga ke stigne toj den (lostpedia)

Aj ke vidime , mene sto znam taka taka mi bese ne bese nesto naj naj, narednata mozi ke bidi podobra

Инаку ја гледал некој серијава повеќе од еднаш?

Bada Bing! напиша:
Првата сезона ја имам гледано два пати :4estitkidomene:

Кажете ми го ова...
Why does Eko suddenly realize the importance of pushing the button after seeing the Pearl orientation film?
Why would Ben want to convince Locke that pushing the button was of no importance?
Why must a human enter in the numbers? The computer program could easily sense when 108 minutes have passed and taken action itself.

Нема смисла ниедно од овие коа ќе размислите логички

Bada Bing! напиша:

Prva sezona 3 pati, vtora sezona dva pati i za prv pat 3 ta sezona :)

Jas gledam "lost revelations". gi imam site. ponekoas koga sakam da se potsetam na nesto a ne mi teknuva gi gledam ovie epizodi

Ете, и јас ја изгледав епизодата, и, не беше ни нешто посебна....

Трета сезона, од полошо на полошо се движат....

Obicno vakvi filmovi ili serii imaat dobar pocetok (so nekoja mistrija) ama epten los kraj. Vo prvata sezona vidovme misterija zatoa mi se svigase. Vtorata sezona bese akcija i misterija i uste poveke mi se zasviga serijata. stanav mnogu obsesiven. i vtorata sezona imase prekrasen zavrsetok i site koga cekavme da pocne 3ta sezona se nadevavme da vidime odgovori na site nasi prasanja, a sto dobivme nisto. nisto ne se razresi. a i lugevo se veke 80 dena na ostrovov nema smisla

neli na pocetok ben se prestavuvase kako henry gale i deka padnal od balona na topol vozduh
epa vo knigata volsebnikot od oz se vika henry gale toj od ostrovot bega so balon a vo edno prodolzenie na knigata toj so balonot paga na taka narecena zemaja na samovilite koja e mnogu slicna na ostrovot na koj se naogaat i vika deka ostrovot imal sila da gi leci lugeto ova producentite rekle deka ne ni napolono tocno ni napolno gresno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom