LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.316
- Поени од реакции
- 268
Dali gledate Seranovi?Dokolku ne gleate zosto?
Не гледаме затоа што е глупа и иде у глуп термин кога спијам.Dali gledate Seranovi?Dokolku ne gleate zosto?
Се сложувам и не ми се верува дека за секоја шпанска серија отварате теми, уште да се отвори за тие на сител шо ги пуштаат од 17 па доооооо.....незнам 20h :nesvest::nesvest::nesvest:Не гледаме затоа што шпанските серии се тиња и го затупуваат мозокот.
Исто срање се. Кој во денешно време разликува дали е шпанска и мексиканска. За високобуџетни амерички топ серии нема теми, ајде ќе отвараме за лајнаријава што ја даваат по нашиве. Пример - како отвориле тема за некст тајм, а нема за ајрон мејден. И дај образложи ти, креаторе на темава, дали прво тебе ти се свиѓа или не и како ја доживуваш!Глејте сеа: има разлика меѓу ШПАНСКИ и МЕКСИКАНСКИ серии.
серанови е единствена шпанска тука
инаку никогаш немам гледано цела епизода од серијава, а и ја даваат во време кога ја не можам да станам, па телевизија ќе глеам
Серијата е многу добра се е супер.Тебе ако не ти се свиѓа незнам шо да ти кажам! СЕРАНОВИ-РУЛЗ. И дај образложи ти, креаторе на темава, дали прво тебе ти се свиѓа или не и како ја доживуваш!