Los Serrano

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.330
Поени од реакции
292
Dali gledate Seranovi?Dokolku ne gleate zosto?

Ангели, Маѓепсани, Ѓаоли...па сега и серанови?

Понекогаш ја гледам, забавно е семејството... :tv:
Секако не треба да се смеша и спореди со теленовели, ова е primetime серија произведена во шпанија. ;)

Кога ја даваат ја у кома сум а и плус не глеам глупости.

Глеам од 6 до 7 сабајле репризата и после си легнувам :)

прајмтајм серија? хахахахахах
е баш е ПРАВ ТЕРМИН 10 сабајле, бабите нека се смеат, може!!!!!!!!!!
не гледам, мн јасно, кој станува тогаш???????????

Најдобра шпанска серија според мене и онака се будам одсабајље во 10.20 и таман ќе гледам многу хумуристична серија се испреплетоно е ЗАКОН!

Не гледаме затоа што шпанските серии се тиња и го затупуваат мозокот.

Не гледаме затоа што шпанските серии се тиња и го затупуваат мозокот.

Се сложувам и не ми се верува дека за секоја шпанска серија отварате теми, уште да се отвори за тие на сител шо ги пуштаат од 17 па доооооо.....незнам 20h :nesvest::nesvest::nesvest:

Како шо кажа некој погоре па и тремингот е погоден во 10h незнам кој ке ги
гледа

Глејте сеа: има разлика меѓу ШПАНСКИ и МЕКСИКАНСКИ серии.
серанови е единствена шпанска тука

инаку никогаш немам гледано цела епизода од серијава, а и ја даваат во време кога ја не можам да станам, па телевизија ќе глеам

Серијава баш е добра, забавна и смешна и не е како оние јужноамерички цмиздрави срања што ги даваат. Ја гледам секој ден, станувам специјално у 10:30 за да гледам, па откога ќе заврши легнувам да се доспијам. Само не знам што ќе правам кога ќе почнам со факултет... :toe:

Сантијаго и Фити владеат! Големи идиоти се, секоја епизода некоја глупост прават. Се копам од смеење од нив двајца, а посебно на Сантијаго (на Мамли личи :pos2:)

Глејте сеа: има разлика меѓу ШПАНСКИ и МЕКСИКАНСКИ серии.
серанови е единствена шпанска тука

инаку никогаш немам гледано цела епизода од серијава, а и ја даваат во време кога ја не можам да станам, па телевизија ќе глеам
Исто срање се. Кој во денешно време разликува дали е шпанска и мексиканска. За високобуџетни амерички топ серии нема теми, ајде ќе отвараме за лајнаријава што ја даваат по нашиве. Пример - како отвориле тема за некст тајм, а нема за ајрон мејден. И дај образложи ти, креаторе на темава, дали прво тебе ти се свиѓа или не и како ја доживуваш!

. И дај образложи ти, креаторе на темава, дали прво тебе ти се свиѓа или не и како ја доживуваш!

Серијата е многу добра се е супер.Тебе ако не ти се свиѓа незнам шо да ти кажам! СЕРАНОВИ-РУЛЗ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom