Lorde

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Нов материјал, иако поразличен, сепак го има шмекот:

A еве и нешто друго од нејзиниот продуцент, Broods се дуо кое исто така доаѓаат од Нов Зеланд:

ВО моето училиште ја хејтаат мрачна била :unsure: мене ми е баш срцкаста и ја сакам мн мн ја сакамм

Pure heroine на рипит ми беше цел месец, многу ми е реална во текстојте и зато ја сакам,
јас мислев дека е повозрасна а таа била две години помала од мене.. :facepalm:
Во почетокот тие што ја слушаа беа демек хипстери а одкако и се промовира на велико Royals почна и ќоро и сакато да ја слуша, па дури и по клубови ја пуштаат.
Добра е се надевам нема пребрзо да згасне :X3:

Се надевам дека нема да престане да ме изненадува. Мислам дека сум и најголем фан.
Иако изгледа како психопат на настапи, признавам. :icon_mrgr:
Мислам дека тоа го прави затоа што длабоко се внесува во музиката. Го имам направено истото.
Мислиш лебдиш.

Eве нешто најново.

Не знам оти некои и го хејтат сценскиот настап мене баш ми е уникат, се внесува во песната и тоа е првото нешто што го поштовам кај еден артист кога знае како вистински да ја долови.
Не знаев дека била снимена специјално за новото продолжение на Хангр гејмс ама како и да е ќе мора да се изгледа штом ќе има ваква тема.
Мене ми е одлична, ценам артисти кои ја експонираат својата музика а не како денес секоја втора што прави песни за газови се извинувам на израз :rolleyes:

Абе таа е уникат само знаеш кои сценски настапи се прифатливи нели? Тверкање и слично.
Таа изгледа како психопат но многу добро разбираме зошто нели? Сите изгледаме како психопати кога влегуваме во музиката, ја живееме.
Lorde ми е една од изведувачите кои со нивните песни ми ја менуваат личноста едноставно. Знае да ме однесе на места кои често заборавам да ги почувствувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom