Lord of the Rings Online - LOTRO

• Креатор на темата Креатор на темата Hawk2401
  • Време на започнување Време на започнување
Не видов .. многу стара била темава барав нешто до 2011 :)
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 12:01 ---
Ја игра некој од овде играва ?? вчера ја спуштив јас и почнав на некој сервер и ми се допадна ..
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 12:01 ---
Каква оригинална верзија? Какви обични сервери? Сите играчи играат на исти сервери без разлика дали се играат free2play, buy2play (Premium) или pay2play (VIP).
Не знаев за тоа мислев дека е како wow да се плаќа за оригиналните сервери .

Ја игра некој од овде играва ?? вчера ја спуштив јас и почнав на некој сервер и ми се допадна ...

Јас ја играм уште од 2007ма, некој месец отако излезе, на Eldar серверот сум. Овој сервер е еден од најголемите европски сервери. Почни на него, ќе те внесам во kinship и ќе гледам да ти помогнам колку можам со крафтана опрема и совети.

Пиши на Gomar или Unica.

Јас ја играм уште од 2007ма, некој месец отако излезе, на Eldar серверот сум. Овој сервер е еден од најголемите европски сервери. Почни на него, ќе те внесам во kinship и ќе гледам да ти помогнам колку можам со крафтана опрема и совети.

Пиши на Gomar или Unica.
ок

Што одприлика конфигурација бара ? Ме мрзи да барам... :D

so eden zbor za free2play igra najdobrata!!!!!prekrasno

Јас ја играв едно време на старата машина интересна дефинитивно би му ја препорачал на секој што е љубител на MMORPG оваа игра едно време беше P2P знам дека не беше многу играна па затоа премина во F2P дигнав негде 19-20 лвл ми се чини и престанав да играв зс земав нова машина и ме мрзеше да ја инсталирам:D

Уште некој да потврди дека серверите се паднати? Таман ја симнав, да ја пуштам и ми вика World Status: DOWN. Често се случува да падна серверите или?

Уште некој да потврди дека серверите се паднати? Таман ја симнав, да ја пуштам и ми вика World Status: DOWN. Често се случува да падна серверите или?

Баш денес има maintenance. Отприлика 2-3 пати месечно се прави и е во понеделник од 12 до 16 по наше време.

Денес излегува експанзијата Riders of Rohan.

Главните работи во оваа експазија се:
- Регионите во источниот дел на Рохан
- Зголемување на максимум левел до 85
- Воведување на долгоочекуваниот mounted combat

За повеќе информации видете тука.

Добра ли е бре играва?

Добра ли е бре играва?
Јас ја пробав. И се прелажав.
Стара е едноставно. Не нуди ништо повеќе од новите “генерични“ ммо-а.
Жими приказната (шо ја нема баш) ама ете, ако си Lotr фан, моеш да ја пробаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom