Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Danelcheto shto se peni za divogradbi e ok, ama nekako e selektivna, ne gi gleda divogradbite na DUI... bashka na opshtina centar, karposh...
Denes pochna da go kritikuva Dpmne za koridorite????? Tolki li i e kratko sekavanjeto, ne i teknuva koj gi isturka koridorite, tajni dogovori???? Dpmne beshe kritikuvano za opstrukcija na koridorite, demek tie bile strateshki za vojnata vo Ukraina i eventualni novi vojni, a Dpmne forsiralo samo povrzuvanje na Ungarija i Srbija so Mediteranot.... Znachi da ne se zalazuvame, site se prochitani, zaloznici se na svoite kriminogeni fotelji... Istoto e za zal i sekade, samo nekade se na povisoko nivo i platite i korupcijata....

Некој го чул или видел Стево Подржикоњ, опткако изгуби го снема од планетава ... сигурно е кидавела на некоја од викендиците на Халкидики.

sega me intersira kako ponatamu ke odat ovie okolu Diro, razbija vo grad, nema shto ne se obidoa da im smestat i obidzuko oce i drugi,ama ne im projde sepak se znae deka nikogash ne se mirisale, se zboruva deka nekoe skopsko krilo na sds vece razgovara so niv, ama spored mene ne ja biva taa prikazna, ako prodolzat ke bidat ubavo osvezuvanje, vece gi obrukaa i vmro i sds na prvata sednica...

Прва седница одма ставија знаме.
Прегледај го приврзокот 460731
Sakale ili ne barem e spored zakon 1/3 pomalo
Автоматски споено мислење:

Некој го чул или видел Стево Подржикоњ, опткако изгуби го снема од планетава ... сигурно е кидавела на некоја од викендиците на Халкидики.
Ne znam za vikendicki jas vidov paparazzo video kaj sto kampuva vo šator

565647707_829585609608388_3626188086150292071_n.jpg

...неуспешното гласање поради недоволно излезност во Маврово, Ростуше, нови насоки за помасовно излегување на населението!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom