Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Локалните избори се шанса да смениш нешто во твојот реален живот и секоја лага е одма видлива за разлика од парламентарните каде продаваат ветер и магла(ЕУ, името ќе вратиме...) тука многу зависи од карактерот на човекот, одма се гледа кој сака да работи и тоа го спроведува на дело а кој со прст не сака да мрдне( освен што за 10 ќебапи градот го направи регионална депонија или пак пратеник кој плаче за патни трошoци и го заболе за местото од каде доаѓа освен пред извори (Влатко Ѓорчев школа) )
Значи се зависи од градоначалникот и советот - доволно приходи се слеваат во секоја општината, работата е за што се наменуваат и не може да се лаже, пример, паркот за дечиња не го изградив бидејќи немаме пари, неговата изградба зависи од ЕУ , зависи од Бугарија...дрн...дрн...

ПС
Мило ми е и за Куманово што имаат независен кандитат во втор круг.
Еве некој од Куманово нека пише што направи Максим изминатиот период.

Од дете растен од партија.
Есен и пиперки.
Освен за сликање и глупирање што има придонесено овој човек?.
Vk.jpg

Последно уредено:
Maksim ne napravi nisto posebno vo Kumanovo, stara komunjara ti e on, si prodolzi po istite stapki na kriminal kako i tie pred nego, si se nafatira privatno. Gradot si ostana vo haos i bezredie, so nisto ne pomogna da se reshat ulicite i guzvata sekojdnevno vo gradot, nema parkinzi za lek, niti pa imas trotoari kaj mozes so dete vo kolicka da se setas.
Napravi nekolku izmeni so kruzni tekovi koi bea od epski blam i gi sto pati revidirashe i izmenuvashe, ispra eden ton pari so menuvanje podloga vo Sokolanski park i novi terencinja koi bea napraveni so tolku los kvalitet sto mu ispuka podlogata uste prvo leto. Donese eden kup kich klupi plateni po basloslovna suma koi na nisto ne licat. Ednostavno od funkcionalen park, napravi edna rugoba, franekenstajn od park kaj sto sega nemozes ni da odis kako covek.
Odvratno gomno korumpirano kako i site drugi.

А еве сакаа граѓански да гласаат, да повикаат против Дехари затоа што е котумпиран, неспособен и им ги малтретира жените, мајки, сестри, но ете не бивало граѓански, Македонците се лоши

Прегледај го приврзокот 459018
Treba da si moron da ne glasas po etnicki linii vo drzavava. A ako nesto voocivme izminative 30 godini, oni ne se moronite.

Ако победи СДСМ во Лозово :pos:(победи во прв круг), да се укине таму гласањето.
Нели беше овој што организираше наградна игра и главната награда шпорет и ја даде на ќерката :pos:

Ако победи СДСМ во Лозово :pos:(победи во прв круг), да се укине таму гласањето.

Дебилот пред предходниве избори им ветуваше изградба на кафилерија т.е фабрика за согорување на мрши и тоа лоцирана директно во центарот на општината. Тоа срање труе смрди до безсвест, ако го изгласаат случајно дефинитивно се најмрдната оштина во мк

Без лажи и преваре... Лозово бе :facepalm:

За тие пари што се трошат на избори таму, и на финансирање 50души администрација секој месец... е-хее
После лечиме деца со смс пораки :unsure:

Нели беше овој што организираше наградна игра и главната награда шпорет и ја даде на ќерката :pos:
Нема лажи, нема преваре. Црепот со целата фамилија не ни живее во Македонија.

Еден куп (кандидати) градоначалници има што децата не им живеат во Македонија. Самите не веруваат во државата, ќе ми води општина.

Еден куп (кандидати) градоначалници има што децата не им живеат во Македонија. Самите не веруваат во државата, ќе ми води општина.

И овој од Дпмне пред некој месец си купил куќа во Волково

Замисли се кандидираш за градоначалник на Лозово, а не ни сакаш да живееш во општината не гледаш иднина таму

Е ова!!
Колку само директори и функционерчиња имаме што нозе искршија да си ги запишат децата у Словенија на факултет...
А тука осигурачи вадеа на изборни места, и глумеа најголеми патриоти :cautious:

Ја да се прашам, би забранил некој да врши било каква државна функција, макар и директор на библиотека у Свирипичино ако не докаже дека најтесната фамилија му живее тука!
Додека не почнеме да се чистиме од такви паразити... ништо не бива!

Па и Стевчо не живее баш у Карпош. У Нерези живее горе жива душа нема. Не ќе му смрди од кај Канал 5.
Сите се за нигде.
Дишат чист воздух, децата по странство, а социјалата дише гуми.
Секој 10ти ќе има канцер за некоја год овде, да ве потсетам на студијата после пожарите у Ск.
Пазете шо праите на 2ри

И на неговиот противкандидат, децата не му живеат тука :D
Уште после средно школо се иселени. Ама важно ставил слика со нив демек да гласаме за сигурна иднина на фамилиите.
Стевица си правеше страшен форс на детето во кошаркарски води, го пикаше секаде. Највеќе што мразам се такви работи. Ако не се лажам и син му не живее овде или само одреден периос беше во Америка.
Абе на 80% децата не им живеат овде, а на останатите им се директори уште на 18 години со милионски профити.
Важно сите се патриоти, си ја сакаат државата. Се им ебам.

И на неговиот противкандидат, децата не му живеат тука :D
Уште после средно школо се иселени. Ама важно ставил слика со нив демек да гласаме за сигурна иднина на фамилиите.
Стевица си правеше страшен форс на детето во кошаркарски води, го пикаше секаде. Највеќе што мразам се такви работи. Ако не се лажам и син му не живее овде или само одреден периос беше во Америка.
Абе на 80% децата не им живеат овде, а на останатите им се директори уште на 18 години со милионски профити.
Важно сите се патриоти, си ја сакаат државата. Се им ебам.
И ја со тебе.
Стевче смрдеж. Лопужара.
Па и оној Богоев после ако памтиш, дали на Царина коа беше директор, или отпосле, испадна усисивач, нешо имаше драми дека шмркал.
Аеродром е посреден бе.. Дебар Маало боље личи..

И ја со тебе.
Стевче смрдеж. Лопужара.
Па и оној Богоев после ако памтиш, дали на Царина коа беше директор, или отпосле, испадна усисивач, нешо имаше драми дека шмркал.
Аеродром е посреден бе.. Дебар Маало боље личи..
Пред неколку години, животот ме наведе да период од 2-3 години го минам на места за излегување каде што излегуваа цел наш "крем", од политичари, доктори, до спортисти, актери итн.
Никој како Павле Богоевски од политичариве во поглед на белото. Како и да е, 90% од тие што се активни во ноќниот живот од нив, шмркаат ко правосмукалки и не се знае кој кого клеца, какви фамилии, какви бакрачи.

Пред неколку години, животот ме наведе да период од 2-3 години го минам на места за излегување каде што излегуваа цел наш "крем", од политичари, доктори, до спортисти, актери итн.
Никој како Павле Богоевски од политичариве во поглед на белото. Како и да е, 90% од тие што се активни во ноќниот живот од нив, шмркаат ко правосмукалки и не се знае кој кого клеца, какви фамилии, какви бакрачи.
Се гледа по понашањето нивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom