- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.911
- Поени од реакции
- 7.479
Ако е така зошто ја финансираа дуи и бугарите Данела?axaxaxaxaxxaxa kandidiranje na nezavisni kandidati za gradonacalnici = shema na bugarija i dui.
siguren sum deka dui i bugarija isturaat teshki milioni evra i logistika vo najbitniot grad ovie izbori i kljucniot grad za predvremeni parlamentarni, Prilep.
dechko, samo zapadna Makedonija moze da donese predvremeni parlamentarni, potocno, ako DUI se vrati vo Tetovo i drugi albansko dominantni gradovi i opstini koi gi izgubija, kakov Prilep, kakva vrska nezavisnive imaat, ahahaha.
Независните имаат за цел да земат гласови и после опозициските партии да си прават весели математики за предвремени избори.
На која држава и треба нестабилна влада, ако сме глупи нека биде меѓународниот притисокот кон нас, наместо кон Софија.
Автоматски споено мислење:
Данела ти е чист пример дека не постојат независни, кој го тврди тоа е лажго.Кандидирањето на независни кандидати секогаш е штета на големите партии, а се што е погубно за нив, i am all in.... Што да ти кажам
Во штаб сам си се ставаш, не те ставам јас, се степа оти ќе имало независни, ги правиш бугари и дуинг бизнис.
Во сдс сметам дека не си, така да сам си се ставаш во тој кош дете...
Би го додал тука и кобајаги независниот од Кочани.
Последно уредено: