Логови

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
јас бев и се излечив
сеа ти си на ред да правиш пластична операција:back:
Лооооол...in your face!!!
Па и со бакнеж на крајот.:pos2::pos2:
Подобро немоеше да испадне.Епа тоа се случуе,коа пробуеш да му се мешаш на некој во слободната волја бе дечко.:back:

Маарко, ај шо имаш тиња смисол за хумор, туку и мислиш дека мене ме здоболе ташакот за маца_сере и за тоа дека сум грд. А шо рече дека ако тебе ти рекла така, ќе си одел дома ти да плачиш, потврдува колку тиња си за хумор, и позерче. :tapp:

За тоа дека сум се мешал кај оди маца_сере на одмор - најди ми закон или правило на форум каде што се напоменува дека не смеам. Или пак, дојди спречи ме. :bip:

П.с. Баш Фантом има заводлив поглед и секси фризура

:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Ме попаливте :pos:

Лесно ми е мене... :pos:

Маарко, ај шо имаш тиња смисол за хумор, туку и мислиш дека мене ме здоболе ташакот за маца_сере и за тоа дека сум грд. А шо рече дека ако тебе ти рекла така, ќе си одел дома ти да плачиш, потврдува колку тиња си за хумор, и позерче. :tapp:

За тоа дека сум се мешал кај оди маца_сере на одмор - најди ми закон или правило на форум каде што се напоменува дека не смеам. Или пак, дојди спречи ме. :bip:
Како прво незнам зошто мораш да го менуваш никот на маца кога не и е тој, и јас да сум на нејзино место би го сфатил како навреда.

Како второ сигурно имам подобра смисла за хумор од тебе.

Како трето јас само ја бранев маца_КАКА дека девојчето малце беше изнервирано дека така и се нафрливте сите одеднаш. Дај ти оди некогаш во грција и јас ќе бидам првиот што ќе те напаѓа вербално за тоа како си може да идеш воопшто во тоа место.

И како четврто дефинирај позер?

И како петто не одлучува таа дали ќе иде во Грција.
Како 6-то глупости е да се карате за ова.

И како петто не одлучува таа дали ќе иде во Грција.
Како 6-то глупости е да се карате за ова.
Знам дека е така ама морам да се бранам и јас кога некој ме напаѓа за некоја бедна причина. :)

Јас мислам дека сум најjак тука и џабе се карате.:baeh:

Јас мислам дека сум најjак тука и џабе се карате.:baeh:
Ај по 500че сам на сам, да видиме кој е појак бот еден. wewe. :pos:

Искрено: Џабе се карате. Марко, случајно ти дан и си портпарол на маца_(како и да е) па што се расправаш во нејзино име додека таа "е "малце" изнервирана"?. Нема потреба.

јас мислам дека е доволно
не сум којзнае каков патриот, не ме интересира политика не мразам премногу грци и бев во грција си поминав супер или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи:uvo:
и во право е марко мое си е каде ке идам и никај ама баш никој нема да ме контролира и неморате одма да го напаѓате него

знам дека не е убаво тоа што го пишав за фантом, ама прв почна и мразам некој да ми кажува што да правам и кај да идам на одмор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom