Logitech G25 Steering Wheel

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Hiya!

Па размислувам да си купам Logıtech G25 волан за PS3ката. Воланот исто така работи и на PC. Денес се јавив во Анхоч, ми рекоа дека бил продаден и чекаат да стигне новата пратка. Иначе воланот чини 14260 денари во Анхоч, а исто така го има и кај Нико компјутери но таму е над 16000 денари. Е сега има ли некој корисник на овој волан? Какви се вашите искуства?

не земај ке се заебеш скап е а по месец два ке ти се здосади и така ке ти збира прашина

ова од искуство

Абе за симулации воланов е измислен. Другава недела излегува Gran Turismo Prologue, и највероватно ќе ја купам. Демото беше закон. Исто така се игра онлајн па.... Затоа размислувам да си купам едно воланче.

За тие пари можеш и цела кола да си купиш, а не само волан :pos2:

250 евра за волан???? Па ти си луд! Грабни сиксаксисот таму и ќути!:pos2:

ne go zemaj za dzabe
jas si kupiv volan pa za eden mesec mi se zdosadi#
ke se zaebes

Јас го имам Logitech MOMO веќе две години и можам да ти кажам дека ок е од почеток, стварно е голема разликата од тастатура, но после некое време здосадува. Додуша јас го земав за 6500 ден .... :)

Абе Г25 е сосема нешто друго. Пред некој ден ја порачав Гран Турисмо Пролог па нека дојде прво играта па ќе размислиме пак за воланот.

Абе јас уште на времето коа искочија воланите купив за компјутер Logitech WingMan...Се беше топ ама многу скап. Одма ми здосади(у брзо време де) . Сега ми собира прашина и нов да си купиш е премногу евтин :smir:
Размисли...
Глупост е.

Hiya!

Па размислувам да си купам Logıtech G25 волан за PS3ката. Воланот исто така работи и на PC. Денес се јавив во Анхоч, ми рекоа дека бил продаден и чекаат да стигне новата пратка. Иначе воланот чини 14260 денари во Анхоч, а исто така го има и кај Нико компјутери но таму е над 16000 денари. Е сега има ли некој корисник на овој волан? Какви се вашите искуства?

Јас мислам :shok:... 16000 за волан најискрено според мене е претерана работа.... Еј алооооооо!! :nenene: . Тоа ти доаѓа како да си платил една игра а си можел со тие пари да купиш 4-5 оргинал игри за сони-то. :tapp: . Ако веке мораш да користиш волан земи некој поефтин. Зашо највероватно по месец-два ќе ти здосади. Не верувај дека GTP ќе биде толку добра па да поминуваш толкаво време пред ТВ па да мораш да имаш и најдобар волан.

Абе за симулации воланов е измислен. Другава недела излегува Gran Turismo Prologue, и највероватно ќе ја купам. Демото беше закон. Исто така се игра онлајн па.... Затоа размислувам да си купам едно воланче.

Земај или на крај краева укради ја колата од дома и ајт навечер на андерграунд трки :P . Ем симулација ем онлајн а? :vozbud:

Земај или на крај краева укради ја колата од дома и ајт навечер на андерграунд трки :P . Ем симулација ем онлајн а? :vozbud:

Ееее да беее, андерграунд трки со моено Југо :). Ако имаш Нос и останати работи да ми набавиш немат проблем. Хехе. Знам дека ако го купам воланот, прв ќе си дома за да го пробаш :tapp:

Ееее да беее, андерграунд трки со моено Југо :). Ако имаш Нос и останати работи да ми набавиш немат проблем. Хехе. Знам дека ако го купам воланот, прв ќе си дома за да го пробаш :tapp:
:vozbud::vozbud::vozbud:

Еееее тука си во право. Ама немат јас да се мислам после кога ќе ми здосади зошто за еден месец ќејф сум потрошил 16000. Сепак крајниот збор го имаш ти... :smir:

Абе не е 16000. 14000 е :kesa:

И 1400 да е пак не би го купил. Само ке фаќа прашина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom