Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Денес ќе има!

Important General Redemption Updates:
1) We plan on having it sometime between tomorrow and July 10
2) It will happen AFTER the SHOP redemption.
Why? Since we plan to launch two NEW ways to earn PTZ, we want you to have a little more time to rack up as many PTZ as possible before the redemption! Keep watching the hallway this week for all the updates on new ways to earn PTZ and redemption news.
7 hours, 35 minutes ago

Чекај, тука што сака да казе дека од утре до 10 јули некој ден или бас денеска некако не ми е јасно

Пишува дека од денес до 10 јули ке има. Па нели требаше до 30 јуни да биде...цццц

почхаа да се губат и овие од лоцкерз

--- надополнето ---

И сега ке има или не редеем :nesvest:

Lockerz=Fail!!

Единствено нешто што добро работеше беше ВК со ајподите,ама гледа сеа не даваат веќе:tapp: Знае некој зашо?

Lockerz=Fail!!

Единствено нешто што добро работеше беше ВК со ајподите,ама гледа сеа не даваат веќе:tapp: Знае некој зашо?
епа, толку ќе е. даваа ајподи за да има повеќе реѓистрирани членови. мислам дека ќе нема повеќе ајподи

епа, толку ќе е. даваа ајподи за да има повеќе реѓистрирани членови. мислам дека ќе нема повеќе ајподи

na vk sekoa godina za godisninata od nejzinoto sozdavanje davat 500 ajpodi laptopi ipod touch Apple TV i mn drugi raboti vidite u prethodnite contesti so davale a za vk bi trebalo da ima naskoro :)

Ке пуштат редеем 2 минути и толку а се спремаат 2 месеца цццццц,...........

зашто кога пробувам да одам да нарачам нешто ми вика
Sorry, you're not in this redemption.

зашто кога пробувам да одам да нарачам нешто ми вика
Sorry, you're not in this redemption.
The SHOP Bonus Redemption is LIVE!

еве ова нека ви стои оклучено кога ке има ресток ке почне да свири.Сега баш видов дека функционира свиреше кај мене :D

stv na shop restokot e cel den veke :D a ne se znae so nagradi ima vie ili drugi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom