Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Aj malku pomos.Nz so mu stana od pred nekoj den ojdov da gledam video ama mi izlegvit adobe falsh player 9 i mi vikat da odberam localhost,machine i nesto ip da napisam,probav na site i dzabe ojdov dissmis all i mi izleze nekoj si eror.

ReferenceError: Error #1069: Property fullScreenWidth not found on flash.display.Stage and there is no default value.
at com.lockerz.VideoPlayer::VideoPlayer$iinit()[/Users/joekromer/Sites/BLAZE/LockerzCustomPlayer/src/com/lockerz/VideoPlayer/VideoPlayer.as:86]
Инсталирај го ова

дали некои може да каже даде да одам на која опција и каде се наога истата за да нарачам маица каква што се добива ако станеш z-member ( имасе на слика дека на некои од форумот му има стигнато ) инаку за нарачување преку поени знам како е само ме интересира како иде ова што го прашав ( ке си ја пробам среката па мозеби ке добијам несто )

дали некои може да каже даде да одам на која опција и каде се наога истата за да нарачам маица каква што се добива ако станеш z-member ( имасе на слика дека на некои од форумот му има стигнато ) инаку за нарачување преку поени знам како е само ме интересира како иде ова што го прашав ( ке си ја пробам среката па мозеби ке добијам несто )
z-lister сум од февруари. МАИЦИ НЕМА,

патем, денес ми ја пратиле маицата од бетерз, втора по ред. :pos2:

Ти стигна ли нешо потврда по мејл за маицата? Пошо ја еве веќе поминаа 40 дена откако ја нарачав и уште не дошла. И им пишав мејл ко шо ми рече ми вратија дека сега неделава пуштиле испораки па ваљда ке стигне деновиве... Пууу 40 дена за маица еј, подобро да ја бива :)

моментално немаа мајци затоа толку чеката, пишуваше дека денес ја добиле пратката со мајци па очекувајте да ви ги пратат на тие што чекавте :)

п.с. победив на реферинг контестот и добив 300.000 бз, не знам дали да си порачам и јас уште една мајца или да собирам за еден дрес :)

Ај честито... и ако имаш веќе земено маица терај за нешо повеќе сеа :)

чекав повеќе од месец ипол за втората маица од бетерз, и таман собрав 700к бз, ѓи изгубив на тенис. појќе на тенис не типувам.

WOW.Честитки и од мене.Мене уште не ми стигнал :(

ООо.. честитки, значи близу е .. сигурно поштаров ќе стигне и тука у брзо време. Инаку дај кажи колку да искешираме ?

Тој тракинг бројот ти дава ли инфо каде е пратката?Денес проверив па Њу Јорк стои.

nema vrska tracking brojo se pisuva koa ke ima informacii ke ve izvestime
inace fala na site cestitki neka se vraka i na vas na mene vaj mi e treti :D

nema vrska tracking brojo se pisuva koa ke ima informacii ke ve izvestime
inace fala na site cestitki neka se vraka i na vas na mene vaj mi e treti :D

Инаку... са паре го плати, сите не држиш во неизвесност... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom