Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

А можеш на друго место да пишеш..не во мојата тема..:smir:

Значи темава не е насочена директно само за кој шо му текнал ..пример ај јас праќам инвајт пп до мене и инстантно ќе пратам...темава не ја отворив за дека сакам инвајтс туку да го зголемам интересот:)

Де бе па ти што толку „твојата тема“ несмеат ли сега другите покани да праќаат и да пишуваат.

Не ама сакам да кажам дека не е така на кој му текнал покана во смисол "ај давам покани ми требат поени"....

една покана значи еден поен...а од кога ке станеш таму каков си јузер по 2 поена, добро сум разбрал?

значи Сет, Инсомнија...по 5 минути на секој компјутер...по еден акоаунт за мама тато дада бато до секој и за пола саат имам усб од 2гб... И не ми се верува да се до толку глупи...Бтв шо мора сет инсомнија...златно школо сите училни...различни ип колку сакаш башка мама тато...башка и после часови у маалските нет кафиња по градов...ролс ројс ке земам...

Не од секогаш добиваш 2 поени но кога ќе станеш Z-Listed(Вип член) добиваш 4..па не се глупи бе зашо...паметно работат..плус може да донираш и можеш да добиеш некој поен:).А ти можеш да собираш до 15ти октомври(има време) можеби и друго нешто ќе ти се допадне..има PS3 за само 625 поени..до 15ти октомври имаш време:)

Зошто сега само може да праќат испорака низ цела USA земја..а на 15ти ќе може низ цел свет...за секој случај нешто имам јавено дека мораш да имаш и 35 додатни поени за испораката до твојата држава(фактички го плаќаш производот и летот(испораката) до твојата држава(Македонија))

Али ај се во свое време да чекаме до 15ти да видиме официјално што ќе има за испорака

Поздрав

како да си ја порачам маицата сега ?
z-list member сум

Оди во Settings и избери големина на мајцата (TSHIRT Size).И чекај за 1-2 недели ќе ти ја пратат:)..Мене вчера или денес ја пуштија..прашав на маил.

Прашај ако не и ти

heykathly@lockerz.com

значи автоматски ја праќат само треба да си наместеш големина

Да...имат и фан страна..на фејсбук би ти препорачал да си фан пошто таму објавуваат кога ги пуштат пратките:)

Информација пред 5-10 мин.

We've moved Z-list shirt into our fulfillment center. As a result, you WILL get an email as your shirt leaves the warehouse. We continue to run out of stock in the small and medium sizes but have a new shipment in tomorrow. When you make Z-lis...t, please fill out your settings information COMPLETELY and you should receive your shirt within 2 weeks in the US and 3 weeks outside of US. Thanks.

Еве ви доказ дека локерз е реална компанија

Еве ги пратките кои ќе патуваат засега во Америка
7330_137811078596_80976158596_2665473_4708701_n.jpg
7330_137811068596_80976158596_2665472_2283039_n.jpg

кај мене ли е ова или и кај други што и да кликнам на страната ми покажува Page does not exist ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom