Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џабе чекам со 160 ништо нема освен некјо си ај под скинови и позадини :pos2:

Ако не го биде за 10 мин не го е*ам веќе нека се гони во газот :)

Оп чекајте прво вака

СИГУРНО Е ТУКА http://ptzplace.lockerz.com/

ќе знаете дека е пуштено со тоа што кога ќе направите рефреш ќе треба да се логирате!!!!

А од кај знајте дека ќе биде во 7 од таа страната? НЕ ми се верува уствари според мене нема шанси така да чилл аут

Ништо ништо остај остај :) Се гледаме туморол кун 3 поручек прва офанзива :)

Не им верувајте на страните НИКОЈ НИКОЈ не знае кога точно. Може да биде секој момент. А како што тргнало ќе го остават за утре, а 70% кога ќе биде вечерва лига на шампиони.

Досега така било секогаш го даваат во безвеа моменти исто и за нова година вечерта во 12 го дадоа за цела европа да промаши.

Би требало да го стават некаде од кај 19 - 21 часот сега ке видиме барем еден од нас да го фати рестокот :)

абе имам само 318, ако стигнам, само за маица од овие нај-ефтините да си кликнам

абе имам само 318, ако стигнам, само за маица од овие нај-ефтините да си кликнам

Маица до сега можеше СИГУРНО да си фатиш. Ама сега како што се кренати цениве многу ќе одат на маици.

А да и очекувајте многу проблеми нервози и слично.

јас ќе гледам да ги фанам тие слушалките скулкенди пошо знам дека никој не ги зима, а друго не можам да начекам а и немам поени за нешто подобро :)

некна вака ми праеше, сега пак почна,

значи, гледам клипче и на крајот не ми дава capcha code,
и тоа повеќе пати по ред.
знае некој шо не е у ред?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom