Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

да друже те сфаќам само ми беше прашањето дали може од pay pall acc на дебитна картица не е битно кај е извадена да се префрлат парите како што пишува на paypall.com . ако го има тоа некој направено до сега ако може да пише на темава.

So kartica od tutunska mnogu luge uspesno rabotat so paypal.
kako drzava im e odbrana slovenija, drugite podatoci se tocni.
bidejki slovenci ja poseduvaat tutunska banka imaat sredeno da moze so odbiranje na slovenija kako drzava i makedonci celosno da koristat paypal.
So kartica od drugi banki ne veruvam deka ke moze.

Дојде онлајн брзо одговарајте дури е тука

Само почетната страна е тука ако пробам да се логирам вика Lockerz is currently offline. Тапа...

хахах добар трик, само почетата стра им е online другите се демек офф... Овие со нас си играт мајтап еј, ова го знам дури од рестокот, ама неможам да ја прифатам вистината. Ај нека си играт мајтап и ние ќе ги играме игрите по нивни правила...

Видете што бараат преку twitter

Lockerz needs whip smart Lead Engineers-front & back end-for our Bay Area & Pittsburgh locations: PHP,multi-tier web apps, Java, B2C.

Многу е глупава страната нит имаш заштита за лични податоци нити заштита од спам и не си ни сигурен дека ке ти ја донесат доставата.

Се вадат со тоа дека треба да поправаат за да нема ресток -.- Педерчиња! :P

Ви кажав ресток нема да има овај месец. дека пак сите се ќе порачаат. НЕ гледате колку се глупи 6 месеци еден глупав баг неможат да поправат.

* You confessed during Amnesty about earning illegitimate PTz. The
illegitimate PTz and friends have been removed from your account. If you
were a Z-List and your friends count fell below 20 due to Amnesty, your
Z-List status has been revoked until you invite enough friends to achieve
Z-List again.

* We discovered that you cheated and did no confess at amnesty and therefore
your PTz have been zeroed. glupi!!

Ви кажав ресток нема да има овај месец. дека пак сите се ќе порачаат. НЕ гледате колку се глупи 6 месеци еден глупав баг неможат да поправат.

Ами мене ми пиш она кети ми рече дека на 31 ке имао ресток..Бтв зш спие темава а во последно време и форумов!!!

Ами мене ми пиш она кети ми рече дека на 31 ке имао ресток..Бтв зш спие темава а во последно време и форумов!!!
зш сите веќе сфатија дена ништо нема да добијат од локерз :) :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom