Имаш некој другар таму?Си порачав јас од шопот еден и-под скин, 2 златни ланчина и 1 сребрено.. на америчка адреса.. па ќе видиме дали ќе стигнат
Не.. преку една страна.. направив америчка адреса и кога ќе одет кај нив тие ќе ги пратат кај менеИмаш некој другар таму?
Како? кажи и ја да си направамНе.. преку една страна.. направив америчка адреса и кога ќе одет кај нив тие ќе ги пратат кај мене
Ќе пишам.. само чекајте да проверам дали ќе е успешноКако? кажи и ја да си направам
koga ke uspee toa na mene ddedomaraz ke mi dones ipod skin plus ipodЌе пишам.. само чекајте да проверам дали ќе е успешно
Не веруваш така? ај ќе правиме муабет наскороkoga ke uspee toa na mene ddedomaraz ke mi dones ipod skin plus ipod
a testra go LRC i preska koga bese toa za shopot ke se seknese komp jas slusam muzika i pocna da svire i
vika The redeempetiton is live
Go Go Go
брат уште не е тестирано.. ќе кажам за броз време дали е вистинитоАј бе кажи како
Ајде сите лап топи во раце..Бидејќи е викенд, повеќето од нас се излезени, а може денес или утре ќе биде redeem-от. Па сакате ли да си размениме броеви и кога ќе има redeem да титкаме?
Еве јас вечерва не сум дома, а утре ќе бидам. Има некој заинтересиран?
... или телефонитеАјде сите лап топи во раце..