Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

T

Tetro

Гостин
Да ве прашам ја нешто за Vk....
Си направив акаунт и си "поканив" 5 души (имам динамико ИП и ја направив 5 акаунти :)) е сеа добитниците коа ке ги кажат, одма по заврпување на натпреварот или?? и дали ке ми стигне на меил дека сум добитник?
добитниците се објавуваат на истиот линк кај што ти е контестот, и тоа два-три дена по завршувањето на истиот

оиииии ја мислев само 5 треба :S значи колку повеќе поканиш поголеми шанси имаш...
не, сите имаат подеднакви шанси

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Епа ајде можда ќе фатиме ајподи :vozbud:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
За ова ВК уште царината е 3000 ?! т.е. нз дали царина се плаќаше 3000 денара само знам дека толку треба да спремиш ако добиес ипод. Нешто подетално за ова знае некој ?

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
и колку му доаѓа тоа од прилика?
Епа ако добро сватив, ако иподот е 250$ , 5% oд тоа треба да платиш ти. Мада колку што разбрав ова е нов закон и е мн намален до 5%.
Затоа и прашав дал има некој тазе сеа што зел ипод од ВК па да ми каже колку платил.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Епа ако добро сватив, ако иподот е 250$ , 5% oд тоа треба да платиш ти. Мада колку што разбрав ова е нов закон и е мн намален до 5%.
Затоа и прашав дал има некој тазе сеа што зел ипод од ВК па да ми каже колку платил.
По 2700 денари плаќавне

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Епа ако ајпод е 250 долари, 5% ке му дојде негде одприлика 12-13 долари, што значи не повеќе од 1000 би требало да платиме

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
redemption

абе шо к%р е ова бе?!?!? ми вика дена не сум за овој ридемшн

Kajgana Shop

На врв Bottom