Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

T

Tetro

Гостин
мене уште ми нема стигнато, навлака за ајфон порачав у март

T

Tetro

Гостин
Redemption update: Congratulations to all our US/Canada members who redeemed prizes yesterday. International members, you're up next!

0 minutes ago

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе пичку матер пак ќе сум во право изгледа :pos2::pos2:.

него мое мислење дека МНОГУ МАЛЦЕ ќе има награди да знаете, кој фати првата минута фати кој не јебига

T

Tetro

Гостин
мислиш ќе биде точно во 18:00?
ај одам да пијам кафе-пауза (кафе-цигара) :хехе:

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
Па, не ќе да е во 18:00, мое мислење е дека ќе биде накај 20

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Ми треба совет.на vk.com имам 24 покането пријатели.Колкави ми се шансите дека ќе бидат во тие први 30 што ќе добијат ајпод?Онака прашувам пошто па други имаат повеќе искуство со странава

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Да ве прашам ја нешто за Vk....
Си направив акаунт и си "поканив" 5 души (имам динамико ИП и ја направив 5 акаунти :)) е сеа добитниците коа ке ги кажат, одма по заврпување на натпреварот или?? и дали ке ми стигне на меил дека сум добитник?

T

Tetro

Гостин
Ми треба совет.на vk.com имам 24 покането пријатели.Колкави ми се шансите дека ќе бидат во тие први 30 што ќе добијат ајпод?Онака прашувам пошто па други имаат повеќе искуство со странава
ти требаат минимум 5, сите што имаат 5 или повеќе, имаат подеднакви шанси за добивка. јас така знам :smir:

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
оиииии ја мислев само 5 треба :S значи колку повеќе поканиш поголеми шанси имаш...

Kajgana Shop

На врв Bottom