Ljubov na dalecina

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.023
Поени од реакции
5.909
Sakav drug username da stavam nemoze
Еве ти предлог за почеток,бидејќи SIRTAKI од Mikis Theodorakis е како ДНК на секој грк замоли го да те научи како се игра а ти него Пајдушко или Елено моме како загревање или тренинг пред можна свадба:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.459
Поени од реакции
9.163
мене еден грк ми викаше, "Македонките се убави, згодни ама глупи", алудираше дека ве користат само за ебањe.

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.923
Поени од реакции
2.162
Zdravo sakam nesto da ve prasam.Bev vo Grcija so edna drugarka I eden grk postojano se motase okolu mene.Na nekolku pati otidovme so ednodnevni eksurzii na isto mesto dve godini po red ovaa godina mi e neprijatno.Znaci deckovo go fativ kako zjapa vo mene se vrtese okolu mene,no kontakt osven so ocite pogledi I nasmevki a I vrtenje okolu naokolu nema nisto.Sto e najtragicno neznam nisto za nego a drugarkava ima na Instagram negov drugar zasledeno.Tamu bila na odmor so nejzinite I taka gi zapoznala ovie.Stvarno deckovo e top.Bese kelner na plazata od mestoto kade sto bevme smesteni.On veke dava znaci neznam jas kako da postapam.
Генерално, врска на далечина не работи 95% од времето. Ако ти се клеца, исклецај се, ако гледаш иднина, стапи во врска и види како ќе оди.

Али прво, провери дали е озбилен типот (иако сум многу против тие ќорави грчишта), или сака да те опали и да иде на следна цурица.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.577
Поени од реакции
37.476
ајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женско :D
...просто уживате да се филмате дека сте женски, а позади мониторот мушко, брееее, прво и прво Грци се само газди, нема конобари Грци све се тоа од таму од ваму дојдени :ROFLMAO:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.788
Поени од реакции
2.976
Ако не си трол, можам само да кажам да си му се свиѓала сам ќе ти пришол и ќе започнел муабет, ќе го скршел мразот, вака шо, како да се думаш безвезе е само губење време. Нормално е да се зјапа на плажа секој во секого зјапа, жени во жени и мажи во мажи.

Член од
3 октомври 2018
Мислења
28
Поени од реакции
1
Kako mu davas??
Автоматски споено мислење:

ајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женско :D
...просто уживате да се филмате дека сте женски, а позади мониторот мушко, брееее, прво и прво Грци се само газди, нема конобари Грци све се тоа од таму од ваму дојдени :ROFLMAO:
Ти логички го реши случајов

Kajgana Shop

На врв Bottom