Еве ти предлог за почеток,бидејќи SIRTAKI од Mikis Theodorakis е како ДНК на секој грк замоли го да те научи како се игра а ти него Пајдушко или Елено моме како загревање или тренинг пред можна свадба:Sakav drug username da stavam nemoze
Еве ти предлог за почеток,бидејќи SIRTAKI од Mikis Theodorakis е како ДНК на секој грк замоли го да те научи како се игра а ти него Пајдушко или Елено моме како загревање или тренинг пред можна свадба:Sakav drug username da stavam nemoze
Генерално, врска на далечина не работи 95% од времето. Ако ти се клеца, исклецај се, ако гледаш иднина, стапи во врска и види како ќе оди.Zdravo sakam nesto da ve prasam.Bev vo Grcija so edna drugarka I eden grk postojano se motase okolu mene.Na nekolku pati otidovme so ednodnevni eksurzii na isto mesto dve godini po red ovaa godina mi e neprijatno.Znaci deckovo go fativ kako zjapa vo mene se vrtese okolu mene,no kontakt osven so ocite pogledi I nasmevki a I vrtenje okolu naokolu nema nisto.Sto e najtragicno neznam nisto za nego a drugarkava ima na Instagram negov drugar zasledeno.Tamu bila na odmor so nejzinite I taka gi zapoznala ovie.Stvarno deckovo e top.Bese kelner na plazata od mestoto kade sto bevme smesteni.On veke dava znaci neznam jas kako da postapam.
Логирај се од стариот, полесено е.Sakav drug username da stavam nemoze
Оди дома и готви.повеќето машки после кукате немало женски
ајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женскоMu davam srcka
Нека ти готви мајка ти.Оди дома и готви.
Kako mu davas??Mu davam srcka
Ти логички го реши случајовајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женско
...просто уживате да се филмате дека сте женски, а позади мониторот мушко, брееее, прво и прво Грци се само газди, нема конобари Грци све се тоа од таму од ваму дојдени