Ljubov na dalecina

• Креатор на темата Креатор на темата ludata jas
  • Време на започнување Време на започнување
Sakav drug username da stavam nemoze
Еве ти предлог за почеток,бидејќи SIRTAKI од Mikis Theodorakis е како ДНК на секој грк замоли го да те научи како се игра а ти него Пајдушко или Елено моме како загревање или тренинг пред можна свадба:

мене еден грк ми викаше, "Македонките се убави, згодни ама глупи", алудираше дека ве користат само за ебањe.

Последно уредено:
Zdravo sakam nesto da ve prasam.Bev vo Grcija so edna drugarka I eden grk postojano se motase okolu mene.Na nekolku pati otidovme so ednodnevni eksurzii na isto mesto dve godini po red ovaa godina mi e neprijatno.Znaci deckovo go fativ kako zjapa vo mene se vrtese okolu mene,no kontakt osven so ocite pogledi I nasmevki a I vrtenje okolu naokolu nema nisto.Sto e najtragicno neznam nisto za nego a drugarkava ima na Instagram negov drugar zasledeno.Tamu bila na odmor so nejzinite I taka gi zapoznala ovie.Stvarno deckovo e top.Bese kelner na plazata od mestoto kade sto bevme smesteni.On veke dava znaci neznam jas kako da postapam.
Генерално, врска на далечина не работи 95% од времето. Ако ти се клеца, исклецај се, ако гледаш иднина, стапи во врска и види како ќе оди.

Али прво, провери дали е озбилен типот (иако сум многу против тие ќорави грчишта), или сака да те опали и да иде на следна цурица.

ајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женско :D
...просто уживате да се филмате дека сте женски, а позади мониторот мушко, брееее, прво и прво Грци се само газди, нема конобари Грци све се тоа од таму од ваму дојдени :ROFLMAO:

Ако не си трол, можам само да кажам да си му се свиѓала сам ќе ти пришол и ќе започнел муабет, ќе го скршел мразот, вака шо, како да се думаш безвезе е само губење време. Нормално е да се зјапа на плажа секој во секого зјапа, жени во жени и мажи во мажи.

Kako mu davas??
Автоматски споено мислење:

ајј, тазе член(ка), а знае дека Aceso е женско :D
...просто уживате да се филмате дека сте женски, а позади мониторот мушко, брееее, прво и прво Грци се само газди, нема конобари Грци све се тоа од таму од ваму дојдени :ROFLMAO:
Ти логички го реши случајов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom