LIVE ATC - Skopje International Airport - (SKP)/(LWSK)

J

joe.b

Гостин
Преку овие линкови можете директно да се поврзете со скопската контрола на летање и во живо да следите што се случува над македонското небо како и на скопскиот аеродром.


https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_4&icao=lwsk
Skopje Control (Lower)

https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_1&icao=lwsk
Skopje Control (Upper)

https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_3&icao=lwsk
Skopje Approach/Departure

https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_atis&icao=lwsk
Skopje ATIS

https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_2&icao=lwsk
Skopje Tower
 
J

joe.b

Гостин
Не знам во што е проблемот момци.. кај мене одлично работи...
If stream does not start automatically press the play button [DOUBLEPOST=1545957009][/DOUBLEPOST]Пробајте

https://www.liveatc.net/hlisten.php?mount=lwsk2_atis&icao=lwsk
Skopje ATIS - Automatic terminal information service

Ако ова работи а на другите канали не слушате ништо значи дека моментално нема активност. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom