- Член од
- 7 март 2009
- Мислења
- 1.217
- Поени од реакции
- 898
Јас да сум на местото на овој дечко без никакво разсмилување би ја оставил оваа лижачка на кучиња затоа што тоа што таа го направила на аеродромот е гадно и неморално, башка му покажала дека кучето и е поважно и побитно!!Бев на аеродром вечерва, пречекував некои гости, и во еден момент додека чекам, искача маж со куче, проќелав, доцни 30ти, рани 40ти, и почнува да бара со поглед некој познат. Од позади се затрчува една дебармаалска кучкарка, во правата смисла на зборот, онака кога ќе си замислите кучкарка од Дебар Маало, таква беше, рипање пред кучево го бацува го гушка, малку и го залапа. Братов онака насмеан демек среќен, а во себе умира, да една џукела е побитна од него, една смрдлива болвеста џукела добива повеќе внимание и љубов од него, онака со туп поглед во тие 20,30 секунди си ја проаѓаше секоја погрешна одлука во животот и сигурно се прашуваше како заврши тука. После лапањето со кучето, на оваа и текна дека дошол и дечко и, па стана и со прљавата, предходно излапана од кучето муцка, го баци онака колку да се каже. Додека се ова се случуваше, наоколу имаше едно 15тина шиптaрчиња, што трчаа и дивееа низ аеродромот, додека нивните родители чекаа да искочат некои нивни братучеди од Швајцарија.
Лапајте се вие со џукели, па после прашувајте се зашто ни е ваква државата.
Замислете си ситуација, оваа излегува да го шета кучето и тоа куче ко куче ќе отиде да помириса нечиј друг кучешки гз или говно на патот а оваа после ќе го лиже по муцката....