Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Па што ти викам и јас, како може секој ден да и се дешава ко божем нешто со дебили како што ги нарекува сите мажи, па да и се пуштаат и оваа да ги срамне со земја демек фраерка нешто им кажува кај им е местото, а тие со опашката во газ и си одат, нема што да кажат на тој интелект, на таков речник, на таква фраерка, градска фаца, урбана, посебна.. Ливадарка.

Да не се понадева некој за секс со неа да си знае. Прегледај го приврзокот 414738
Се ебнуват само тие без трошка самопочит, кај ливадарките самопочитта е огромна и нема ебнување.
Оваа Фросе е готова и прегорела инсталацијата само не е информирана..Се надевам дека нејзините блиски го увиделе тоа на време и го препишале имотот на некој бескуќник да го спасат образот колку можат..

Уште некој храбар да ја повика на темава да се одбрани ферски.

Уште некој храбар да ја повика на темава да се одбрани ферски.

Нема доволно жени за фармање, ќе се домандалеше иначе одамна. Нема тука декани, тука може само таклабаси во инбокс да добие од рандом аутисти.

mene vlade mi sluzi ko tacka za komparacija i instanten fil gud osecaj deka ima beter od mene...
Чудни се ливадарските патишта, ете гледаш и мене. Ваљда темава треба да биде ливадари, пошто нема само ливадарки. Таман и куче има во игра.
А Фросе не се оправа, човек со краток фитиљ и слаба психа, па и на тоа и огорчен на се живо, може само да ја убие со тие штиците за куќата.. Ама па може нема само шума на пуст остров, ќе се најде и ливада.. Не знам, тежок е профилот на ливадарите. Мислиш ги знаеш ко буквар, ама ќе те изненадат со некој потег...

Abe vlade ti bar vazeshe za bistar decko, moze da napishesh sho sakash ako na kraj dodadesh neshto povrzano so temata.

Чудни се ливадарските патишта, ете гледаш и мене. Ваљда темава треба да биде ливадари, пошто нема само ливадарки. Таман и куче има во игра.
А Фросе не се оправа, човек со краток фитиљ и слаба психа, па и на тоа и огорчен на се живо, може само да ја убие со тие штиците за куќата.. Ама па може нема само шума на пуст остров, ќе се најде и ливада.. Не знам, тежок е профилот на ливадарите. Мислиш ги знаеш ко буквар, ама ќе те изненадат со некој потег...
Temata trebashe da bide livadarstvo kako pojava, vlade za da se distancira ja ogranici samo na zeni.

I sega gospoza @Хоуп daj objasni po koj kriterium na prolivot postovite ne gi klasificiras offtopik ( a bogami i tvoite ) a moite momentalno gi brisis.
Kolku da te potsetam temata ne e za mene, ako ne ti bese jasno dosega.
Едноставно зошто тој прави муабет за ливадарство, а твоите постови се во најмала рака да кажам.. некои средношколски досетки, кога ќе помислам на тебе ме фаќа пролив хехехе и толку.. Чудно мене ми се пожали, не ме пиша наоколу и не ме кажа на шефот хехе. Дали тоа укажува на некој напредок или?

И да, пошто заприметивме и констатиравме дека на светов нема само ливадарки, него и ливадари, дали може твојата тема да не ја ограничуваме само на жени? Зошто има исти такви машки примероци.

Едноставно зошто тој прави муабет за ливадарство, а твоите постови се во најмала рака да кажам..
Dobro, cim taka velis, taka neka bidi.
Nemoj posle da mi placis i da mi isklucvas.
Racunaj deka kazano ti e.

Нема доволно жени за фармање, ќе се домандалеше иначе одамна. Нема тука декани, тука може само таклабаси во инбокс да добие од рандом аутисти.

Љубезно од тебе што ги исклучуваш деканите од аутисти. :icon_lol: Иначе таклабас во порака претпоставувам е главната цел во потрага по инспирација за твит, општествениот статус на таклабасот ѝ е сигурно само шлаг на тортата, пречесто измислен, заради “импакт”. Така да совршена би била за ова тука дувло. Ако не е веќе. :cenzura:

Ти се активира татковскиот инстинкт со постот? Тиктак?

Немој Владе те молам, ќе пишеш порака на шефот дека сум немирна? Ќе вадиш некои разговори од 73та? Бојкот и бунт нешто ќе правиш? Не ја разбирам заканава.. Да не е и по живот да знам да се пазам?

• Хаха
Reactions: wot
Ne si be nemirna Houp. Odlepena si nacisto. I stvarno mi e zal sto e taka. Site se nadevavme deka vrvis niz nekoja faza i ke ti pomini so tek na vreme, no za zal druga maka si imas ti, ne ke da e faza.
I so razgovori ke ti vadam izgubena edna, ti sama ne znajs ni so si rekla i ni so si napravila, so sliki te potsekjame kolku neznajs kaj teras, dottamu e dojdena rabotata. Uste razgovori da ti vadam kolku se gubis ti fali
Ne znam samo zosto drugite se pravat na toso koga apla se gleda deka ne si vo red. Mislat deka usluga ti pravat ili sto?
Владе, сам си. Кои се тоа вие? Разговорот е меѓу тебе и мене. Извини ако сум те донела до оваа точка, не ми било намера, сега ми е жал.

Готово, правиме муабети строго за ливадари.

Ne, tuku povekje zal mi pagja iskreno, ali uzgleda ne si vo tek. Vidi tamu rasprasaj se so tie so si go imas muabetot, ke ti razjasnat.
Владе мислам дека доволно време и простор ти се даде, почни да пишуваш дневник и испразни се таму, пцуј, колни, заканувај се. И врати се. Доста е веќе, не знаеш машки да се држиш и машки да постапуваше така да ослободен си од мене терај си и пишувај си за темите.

Male vlade... ko komshivkata alapacha... ne e ni cudo sho begaat od tebe i zimaat kuche.

Houp i Vlade... to su srca dva...
Ни во наредни три животи. Ливадари никако. Сам гледаш која агресија ја покажуваат на тастатура, а замисли врска со ливадар?
Male vlade... ko komshivkata alapacha... ne e ni cudo sho begaat od tebe i zimaat kuche.
Чекај сега пишува пораки по луѓето, ќе разјаснувал :pos:
Темата официјално е за ливадари и ливадарки. Не сме ограничени само на жени.

Знам дека по постов и дрва и камења против мене ќе се фрлаат, но мене ми е Фросе баш онака револуционерна жена, јас би рекла и да не постои Фросе треба да ја измислиме, зш жената си е хард кор феминистка и борец за женски права и рамноправност помеѓу половите, тоа го искажува на саркастично хумористичен начин, ги руши предрасудите за женскиот свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom