Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Којзнае како сите тука ги гледаме дефинициите за ливадарки. Вечна мистерија, што е навистина ливадарка?

Doticnata Frosina Fro koristi karmin i to crven. Znaci ne e livadarka isto ko sho ne e i mojta prijateljica cervenafox.

Којзнае како сите тука ги гледаме дефинициите за ливадарки. Вечна мистерија, што е навистина ливадарка?
Да припомогнам троа..Ливадарка може да биде и некоја што начукала преку 30 години и слави роденден со торта,свеќи и балони со бројки на годините кои ги има ко да се работи небаре за мало дете во игротека..и обавезно пеперутка(во последно време само плави гледам) и не мора да има куче..

Не бе грешка си не е мажомразач Фросе си е само брутално искрена, не се секирај не те споделува, она споделува ликови на фб со слика не знае која си башка дали и доаѓа на форум, се сомневам. Повеќе си е пример за самоуверена жена неголи за ливадарка.

Самоуверена и брутално искрена ќе биде кога си останала сама и единствена публика и' се девојчиња што ги труе и им го продава нејзиниот личен јад како начин на живот.

Епа после 71 страна редно е едно резиме да се напише, ја мислам дека убаво се опиша што е ливадарка.

Ако не еве може и една слика да се постира што е ливадарка, 1000 зборови :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Еве една сликица, според мене одговараат на описот, од изглед до облека до све :icon_lol:

Image-3.jpg

Самоуверена и брутално искрена ќе биде кога си останала сама и единствена публика и' се девојчиња што ги труе и им го продава нејзиниот личен јад како начин на живот.
Ne ja znam dotichata osoba ama po ova shto go kazhuvash zvuchi kako zhenskata verzija na Susaro :pos:

Точно.
Епа после 71 страна редно е едно резиме да се напише, ја мислам дека убаво се опиша што е ливадарка.

Ако не еве може и една слика да се постира што е ливадарка, 1000 зборови :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Еве една сликица, според мене одговараат на описот, од изглед до облека до све :icon_lol:

Image-3.jpg
Оваа дебелата може пресно породена е, самохрана мајка е и шета кучиња за да преживува од кај знаеш. Пример велам, да ја спасам од ливадарство зошто ми е жал за дебелите луѓе затоа Владе го зедов под закрила.

Еве јас имам куче.
И да земам сама да го прошетам и да ме видиш ти ќе си помислиш одма аха ливадарка?

Еве јас имам куче.
И да земам сама да го прошетам и да ме видиш ти ќе си помислиш одма аха ливадарка?
nepovikan ako si ubava ke te izmeram
Ako si ko kuceto vo faca ke brojam oblaci na vedro nebo.

• Хаха
Reactions: Mud
Ти поубав да не си.
Убаво куче имам.
Куче се чува за лов, овци чување или ако имаш деца да си играат со него у дворот. Така да ако не си ловџија, немаш овци ниту деца, а имаш куче за шетање онда си ливадарка...

Poshto Vlade ne ja saka Dena, ako Dena zeme kuce i stane livadarka, dali moze da se kaze oti Vlade e kriv?

Точно.

Оваа дебелата може пресно породена е, самохрана мајка е и шета кучиња за да преживува од кај знаеш. Пример велам, да ја спасам од ливадарство зошто ми е жал за дебелите луѓе затоа Владе го зедов под закрила.

Еве јас имам куче.
Види у деталите се крие ѓаволот, прво ни една од нив нема прстен на рака, што значи дека најблиску до бебе што ќе дојдат е кучето пред нив за жал.

Второ ливадарка е лајф стајл, шетање на куче не те прави ливадарка, замената на потребата за дете/партнер со куче те прави ливадарка.

Според облеката и марамите двете ливадарки изгледаат како воопшто да не се заинтересирани за ништо освен да ги прошетаат кучињата позади зграда.

Особено првата, ај втората носи тесни хеланки за спортуење и изгледа слабичка, може и не е фул ливадарка ете може е планинарка ама и тоа е исто ливадарка само на поголема надморска височина :icon_lol:

А глеј дебела како гу гледа слабу,ке гу изеде сс поглед.Туј се отфараф две опцие.
Или е гладна.
Или е лезбејка.

А глеј дебела како гу гледа слабу,ке гу изеде сс поглед.Туј се отфараф две опцие.
Или е гладна.
Или е лезбејка.
Ти држи вода муабетов, никад не сме помислиле дека некоја која ја сметаме за ливадарка, воопшто и да не е ливадарка, туку само лезбејка која се плаши или се срами да се впушти во лезбејските води па си го минува животот во патња и шетање куче....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom