Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тогаш и Пелагониската е ендемична врста, се разликуваат во дијалектот. И на та Пелагониската му се обраќаш со МУ.
Na site mu se obrakjam so Mu, ne pravam jas diskriminacija ;)
Автоматски споено мислење:

vlade ne bil zagrizen tuku imal zabeleshka
Dali ti Zoki duri sega po dve godini prv pat go citas uvodot na temata?
Toa objasnuva mnogu raboti :(

Последно уредено:

И ливадарки почнаа да бираат за жена на годината.

@Scirea која е твојот фаворит? :D

Dali ti Zoki duri sega po dve godini prv pat go citas uvodot na temata?
Toa objasnuva mnogu raboti :(
Da sramota... ama pak sum zbunet od tebe... ednash vikash nema veze kuceto posle citam zabeleshkata ti e za kucinjata...

Tuku mene me cudi celo vreme vlade sho ti e zabeleshkata? Zashto sam covek sho ima kuce i 30+ im zabelezuva na zeni 30+ sho zemale kuce?

@Scirea која е твојот фаворит? :D

Како прво ги елиминираме муслиманкиве на листата... сите знаеме дека тие глумат урбани само пред јавност, друго не чуваат миленичиња и веќе имаат оформено фамилии. Тоа е големо no-no за ваков престижен избор.
Значи изборот ќе мора да е некоја Ѓаурка, и морам да признаам изборот е прилично тежок дека сите номинирани живеат надвор од урбаното ни Скопјенце. Ми падна во очи онаа Ана Витанова, отпаѓа дека промовира македонска култура и традиција, класично богохулење.

После долго размислување, оваа за мене е вистински победник

FB_IMG_1709729395716.jpg

Урбана женичка, исто ко од Скопје да е, епицентар во Дебар Маало. Сликана со миленичето во Хиподром, облеката сјае под топлото сонце. Кога оди по пат до најблиската невладина организација, пиејќи овошно смути, на блутут слушалки на рипит и е пуштена оваа песна.

Da sramota... ama pak sum zbunet od tebe... ednash vikash nema veze kuceto posle citam zabeleshkata ti e za kucinjata...

Tuku mene me cudi celo vreme vlade sho ti e zabeleshkata? Zashto sam covek sho ima kuce i 30+ im zabelezuva na zeni 30+ sho zemale kuce?
Celiot misterii sum jbg, nikako da ti se vklopam vo tvojot svetogled. Niti pak ti vo mojot.
Jas i ti sme kako dve sprotivni strani na spektarot. Ednata krajnost si ti, isfeminizirano mazence do koska , jas sum drugata strana, tipicen balkanski seljak od Rotino. I ne e samo do tebe, vidis i mene me cudi celo vreme, ete vekje dve godini sto tolku se pritresi od temata, sto tolku te trigerna. Dvata sme tuka dolgo vreme, Ti dodusa so neznam koj akaunt po red, ali bitno tuka si. I pazi nikogas ne ni se sretnale forumskite patista. Niti jas znaev deka postois( sum cul tamu za nekoj so plazite, ova ona, ocigledno nedovolno za da mi pobudi interes), najverojatno ni ti za mene. I otvoram tema za livadarki, Zoki se popari, son nema od togas. Mojot privaten zivot ti stana opsesija. Zosto be Zoki, koj zivec ti trznav na nejkenje a ? Kaj te cepnav :cautious:

Не знам за вас ама ја им ги рипортнав и инстаграмот и јутубот. Ако има Бог ќе им ги избришат.
Е зошто си толку лош? Нели ги глефсш колку се отепани!
Наместо да им ја збогатиш колекцијата “куртрети”, да се порадуваат мслку…!?

И ливадарки почнаа да бираат за жена на годината.

Да не се овие што тренираа магариња со грантови од ЕУ?!
Пливање со магариња, или така нешто.. :cautious:

Прегледај го приврзокот 408831

Урбана женичка, исто ко од Скопје да е, епицентар во Дебар Маало. Сликана со миленичето во Хиподром, облеката сјае под топлото сонце. Кога оди по пат до најблиската невладина организација, пиејќи овошно смути, на блутут слушалки на рипит и е пуштена оваа песна.
Брату некои работи малку ги утна. Женава претежно живее во селото каде што е родена и пробува да развие рурален бизнис(незнам што и стана со претходниот бизнис), оваа знае самар да направи за коњ и магаре кои патем и ги одлгедува и ред други работи поврзани со земјоделие што поголем дел од форумот ќе се изгуби. Се труди и колку што може да помогне на стари и сиромашни лица по таа од бога заборавена рурална општина. Сега има некој карактеристики од тие ама далеку од таква ливадарка како што ја опиша. :icon_lol:

Е зошто си толку лош? Нели ги глефсш колку се отепани!
Наместо да им ја збогатиш колекцијата “куртрети”, да се порадуваат мслку…!?

Да не се овие што тренираа магариња со грантови од ЕУ?!
Пливање со магариња, или така нешто.. :cautious:
Не заслужиле а и не им ја давам ни таа чест да го видат мојот куртрет па да го злостават за тајно задоволување на нивните закоравено - исушени мочала.

Брату некои работи малку ги утна. Женава претежно живее во селото каде што е родена и пробува да развие рурален бизнис(незнам што и стана со претходниот бизнис), оваа знае самар да направи за коњ и магаре кои патем и ги одлгедува и ред други работи поврзани со земјоделие што поголем дел од форумот ќе се изгуби. Се труди и колку што може да помогне на стари и сиромашни лица по таа од бога заборавена рурална општина. Сега има некој карактеристики од тие ама далеку од таква ливадарка како што ја опиша. :icon_lol:

Нека го смени малце стилот на облекување, ептен потсеќа на хипстерка која дреме пред невладини, ЕУ за Тебе и америчка амбасада, додека наоколу ги гњави луѓето како имала модерни пријателки албанки од Косовско Гњилане

Да направиме избор на најливадарка за 2023? Ете јас ја номинирам Фросина Фросе, Фросина Фро како и да е. Кој ја знае, знае дека нема конкуренција.

Да направиме избор на најливадарка за 2023? Ете јас ја номинирам Фросина Фросе, Фросина Фро како и да е. Кој ја знае, знае дека нема конкуренција.
Ама не знам дали нема дечко. Фросе. Иначе добри постови има.

Ама не знам дали нема дечко. Фросе. Иначе добри постови има.
Не бе каков дечко, строго е против постоењето на машкиот пол, нели и става слики од сите што и пишувале, па оваа незаинтересирана за никој, па пцовки и закани. Таа ти е прав пример. А за статусите за кој како, мене ми се само феминизам и ко ќе речат женомразач е ова мажомразач.
Башка цело време се слика со кучето, оди по планини и 40 ка има. Нека ми прости девојката сега, ама ми се поклопува во изборов. А да знае одма ќе ме сподели со некои реферати и вадени постови од мене од 73та што сум пишала, ко Бијонсето што ми прави кога се кара со мене.

Не бе грешка си не е мажомразач Фросе си е само брутално искрена, не се секирај не те споделува, она споделува ликови на фб со слика не знае која си башка дали и доаѓа на форум, се сомневам. Повеќе си е пример за самоуверена жена неголи за ливадарка. Ливадарка стварно потсеќа на некоја баба, јас еве се пронајдов во описот, дека немам интерес во спротивен пол, ама немам куче и сум мажена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom