Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе ми беа и сите тактики и сите очајни обиди за хумор за да го насмеам и заведам. Изгледа не можам, немам шанси против пудлата..
Ostanuva ushe da mu pratish dikpik pa da go eliminirame i toj star somnez ednash zasekogash pred da te proglasime neuspeshna.

За ливадарки можам да кажам дека никад не сум сретнал ливадарка од албанска националност :icon_lol:

Сеа дали тоа поише кажува за нив или за нашиве Македонки тоа е друга тема :cool:

Последно уредено:
За ливадарки можам да кажам дека никад не сум сретнал ливадарка од албанска националност :icon_lol:

Сеа дали тоа поише кажува за нив или за нашиве Македонки тоа е друга тема :cool:
Колку се движиш во средина со Албанци?

Само не знам дали спаѓа под поимот "ливадарка" или можеби под "уличарка"...
1709543088848.png

Колку се движиш во средина со Албанци?
Ако прашуваш колку често одам у Косово или Албанија тогаш скоро никад.

Ако ти е прашањето за овде тогаш може да се каже дека они се движат во наша средина ретко, зависи од населбата.

Сретнав скоро една ливадарка од Чиле, технички ги има генерално сите особини кои се детектирани на темава. И приметив дека не ги сака мажите од Чиле а демек на друго место биле поарни, како од Норвешка на пример...а појма нема дека у Норвешка бел ден нема да види, а Чиле има најдолга обала у свет. Поентата ми беше тоа....ливадарките најчесто по се изгледа ја имаат оваа и особина. Иначе цурата може да биде топ ама ситни мали дефекти ја прават да биде токмак.

После 30, поминат му е рокот. Можностите да си најдат квалитетен маж се намалени драстично :D

1709563022776.png

1709562935337.png

За што е тренингов? За другарка прашувам. :icon_lol:
Логичан одговор би било глумење оргазам.
Ама ливадарка е оперирана од логику и оргазам(осфен ако не гу лиже пудлица или оргинал кокер шпаниел како и да се вика).

Хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom