Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Najbitniot preduslov go izostavi radi koi ne postoi maz livadar, barem ne vo taa smisla kako zena livadarka, a toa e svoevolna apstinencija od seks. Znaci ne nemoznost da se doberi do picica, tuku svoevolno da odberi da ne kleca, kako sto e slucajot so livadarkite. Ova kako site namerno da go izostavuvate, a e poprilicno biten faktor za nekoja da se definira kako livadarka.
Ako gledame taka, osven ako ne e peder( mada i tie ne apstiniraat od seks, samo ne so zeni), najblisku do livadarka kaj mazite bi bil nekoj monah vo manastir. Kolku sto znam samo tie dobrobolno se otkazale od seks.
Ова е најосновната разлика меѓу нас и жените, не сметав дека треба воопшто да се спомнува. Маж би сакал секс и кога има 39 температура, а не пак доброволно да се откаже :D

Аха значи темава продолжила кај ред флаг... таму е уствари новата сезона и ако сакам да продолжам и таму ќе треба да учам. А таму доволно е само воведниот пост да го прочитам или како ?
Ne bas, sosem razlicni temi se. Tuka stanuva zbor za seksualno neaktivni zeni bez nikakov interes za seks ili emotivno vrzuvanje so sprotivniot pol, samiot maz e red flag kako pojava a ne se ili ne bile lezbejki, tamu povekje e nasla mi se mana muabeti i za dvata pola, no ako nisto drugo barem diskutantite se seksualno aktivni, barem na hartija, ili bi bile ako ne bi bile tie red flags ili taka nesto :cautious: .

Ова е најосновната разлика меѓу нас и жените, не сметав дека треба воопшто да се спомнува. Маж би сакал секс и кога има 39 температура, а не пак доброволно да се откаже :D
Mene jasno mi e no odi toa na @Хоуп objasni i go :(

Е добро де, да се врти муабет, ко ќе немам со кој да се распраам
Ke se najdi nekoja, ne se sekiraj ;)
Da te predupredam odma deka ke imas malo kure, incel si, ke berat donacii za da si kupis zena od Albanija i tamu uste nesto. Da ne recis posle vaka taka, ne bese zapoznaen :sneaky:

Ke se najdi nekoja, ne se sekiraj ;)
Da te predupredam odma deka ke imas malo kure, incel si, ke berat donacii za da si kupis zena od Albanija i tamu uste nesto. Da ne recis posle vaka taka, ne bese zapoznaen :sneaky:
Ако бе, све што треба, и мало куре и инцел и донации и жена од Албанија, не е никаков проблем, све што треба.
Автоматски споено мислење:

Mene jasno mi e no odi toa na @Хоуп objasni i go :(
Еве јас ќе и објаснам, сврзавме два-три збора, разбрана ми стои. @Хоуп, што не ти е јасно ?

Последно уредено:
Ne sun siguren dali ovaa e najosnovnata ili treba da deli prvo mesto so tvojata....

Значи да умрам ако лажам.. ама ноќеска се потсетував на математика…

Значи да умрам ако лажам.. ама ноќеска се потсетував на математика…
Признај дека не ја испрати задачата!

Туку таман го прати ова дека можеби е време да се продлабочи темава во подкатегории на ливадарки... оти изгледа не правиме муабет за исти, кој какви сретнал изгледа.

Мојве комшиници се вакви ко твојто видео, АјКју 165, сами живеат и се дружиме кога шетаме кучињава.

Признај дека не ја испрати задачата!

Туку таман го прати ова дека можеби е време да се продлабочи темава во подкатегории на ливадарки... оти изгледа не правиме муабет за исти, кој какви сретнал изгледа.

Мојве комшиници се вакви ко твојто видео, АјКју 165, сами живеат и се дружиме кога шетаме кучињава.
Ја пратев внимателно, а после и пример решив…
Тоа ми е хоби во последно време…

Инаку ако комшивките ти се бар пола од оваа на видеото… уствари не пола, 1/4 нека се…
Тогаш сфака част :cool:
Дизниленд ти е маалото!

Ја пратев внимателно, а после и пример решив…
Тоа ми е хоби во последно време…

Инаку ако комшивките ти се бар пола од оваа на видеото… уствари не пола, 1/4 нека се…
Тогаш сфака част :cool:
Дизниленд ти е маалото!
Vcera go slushav Erik Vajstajn i kaza neshto bitno za ovaa mojta grupa na livadarki....

Јасно ми е мене се, само не ми е јасно како од еден муабет вртите превртувате и наметнувате ставови.

Владе ништо не си прочитал што сум пишала за ливадарките.

Џабе е коментирање на секоја тема, колку сакаш пишувај никој не ти чита мислење, секогаш ќе ти се нафрлат ааа еве уште една жена типична, феминистка, што разбира, нас мажите не напаѓа, собрани женчиња се бранат, па последно и навреди и закани и искрено не ми се ни дискутира ни доаѓа тука веќе.
Ете сега ти генерализираш, јас те прочитав што пиша, ама наназад не одам да барам што си пишала, затоа сакав да видиме каде моземе да се изпеглаат ставовите.

Ете сега ти генерализираш, јас те прочитав што пиша, ама наназад не одам да барам што си пишала, затоа сакав да видиме каде моземе да се изпеглаат ставовите.
Јамајка нели ти беше поарно да си седиш во политика и вести, овде коса ќе ти побеле.

Јамајка нели ти беше поарно да си седиш во политика и вести, овде коса ќе ти побеле.
Жени се полесни од политика. Колку и да сакаш да викаш во спротивно. Deal with it.

Јасно ми е мене се, само не ми е јасно како од еден муабет вртите превртувате и наметнувате ставови.

Владе ништо не си прочитал што сум пишала за ливадарките.

Џабе е коментирање на секоја тема, колку сакаш пишувај никој не ти чита мислење, секогаш ќе ти се нафрлат ааа еве уште една жена типична, феминистка, што разбира, нас мажите не напаѓа, собрани женчиња се бранат, па последно и навреди и закани и искрено не ми се ни дискутира ни доаѓа тука веќе.
Da ti bese jasno, prvo i osnovno nikogas nemase ni da pomislis na livadar kako ekvivalent na livadarka, ali aj neka ti bidi.
Sto toa ne procitav be Houp, ajde tri posta na krst imas na temata, daj dolovi mi sto toa propustiv.

Sami si pravite taka, nikoj ne vi e kriv. Posebni ste bile, vakvi takvi onakvi. Sablon, ko stancani od fabricka lenta. Mazite tuka pokazaja barem pogolem diverzitet od stavovi, zenite standardno relativiziranje, razvodnuvanje, glumenje ludilo, ko ti so livadarite :toe: .
Ali aj da ne vi krsime film, ok site posebni ste, nikoja ne e ista, sekoja e prikazna sama za sebe(y)
Автоматски споено мислење:

Zosto be Lusi kosa da ti pobeli :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom