linkedin.com - најголемата мрежа на професионалци

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Vredi da se neguva profil posebno ako ste so barani profesii. Headhunteri gi koristat tie mrezi. Vo Germanija ima i Xing sto e slicno na LinkedIn.
Inace firmi koristat ovie mrezi za da se reklamiraat i da regrutiraat personal. Isto taka ima firmi sto preku ovie mrezi nudat svoi uslugi odnosno stapuvaat vo kontakt so drugi firmi za sorabotka (B2B).

Дали некој од Вас има ставено картица за free trial и одма да ја тргне?
чатгпт ми вика може да ја тргнам одма и ќе ми останел премиум

Дали некој од Вас има ставено картица за free trial и одма да ја тргне?
чатгпт ми вика може да ја тргнам одма и ќе ми останел премиум
Можеш и уште одма да направиш cancel на free trial откако ќе го активираш, ќе ти стигне збунувачка порака дека ќе изгубиш премиум бенефити но ќе ти трае тој 1 месец.
Напраи cancel преку десктоп после тргни инфо од картица и терај 1 месец гага.

Можеш и уште одма да направиш cancel на free trial откако ќе го активираш, ќе ти стигне збунувачка порака дека ќе изгубиш премиум бенефити но ќе ти трае тој 1 месец.
Напраи cancel преку десктоп после тргни инфо од картица и терај 1 месец гага.
Да не го правам тоа од телефон а?

Фала за одговорот.

Дали ова треба да го селектирам за 1 месец фри трајл? Автоматски ми го селектираше. Доле ставив податоци. Ама да се осигурам пред да одам ,,Save'' :D.

Attachments

• Linked in .png
    Linked in .png
    70,5 KB · Прегледи: 13
Дали ова треба да го селектирам за 1 месец фри трајл? Автоматски ми го селектираше. Доле ставив податоци. Ама да се осигурам пред да одам ,,Save'' :D.
Било кое да селектираш исто ти се фаќа(1 month free trial) оти и онака cancel праиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom